Asus X555LN-XX058D, laptop cu 840M

Asus X555LN-XX058D face parte din noua generație de laptopuri din seria N și din numele său se poate observa că are o configurație diferită față de seria X555LA (diferențe minore). Cam toate arată la fel indiferent că unul are sau nu are placă video dedicată. Totuși, unele pot fi pe roșu și nu pe gri, dar finisajele sunt aceleași. Poate că acesta nu e cel mai bun laptop de pe piață, dar nici nu aveți nevoie de prea multă performanță pentru actualele aplicații ori pentru Windows 8.1. Poate fi bun atât acasă cât și la locul de muncă deoarece oferă cam tot ce puteați avea nevoie. NU e la fel de accesibil precum o tabletă dar e destul de util și are o funcționalitate ridicată.

Pentru cei care nu au un buget mare, le recomand cele office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Procesorul i7-4510U de 2 GHz nu pare prea performant deoarece are o frecvență mică, însă e nevoie de un consum redus pentru a beneficia de o autonomie mare. Placa video Intel are suport HD și caracteristici interesante. Ecranul de 15 inci e prezent la multe alte laptopuri.

Are multe porturi și dotări dar nu sunt cu mult mai multe decât la alte laptopuri. Chiar și cu trecerea anilor, dotările sunt cam aceleași și la unele sunt chiar mai multe. La acesta bateria poate părea mică – 2 celule, dar în mod economic e poate oferi cam 4 ore de viață. Are un hard cu capacitate de 1TB și o memorie de 4GB. greutatea sa e mai redusă cu o baterie așa de mică dar se datorează și construcției carcasei.

Plusuri: are un preț atractiv, arată bine, e accesibil, bluetooth, performanțe ridicate, USB 3.0.
Minusuri: nu are Windows 8.1 preinstalat.

Asus X555LN-XX058D e o alegere bună pentru cei care vor câte puțin din toate. Pentru gamerii, laptopurile din seriile N și G de la acest brand sunt perfecte sau mai există varianta cu desktop dacă aveți spațiu și nu vă interesează portabilitatea. La un laptop economisiți spațiu, îl puteți lua oriunde și conecta chiar și un televizor la el.

Te-ar mai putea interesa