Asus X555LN-XX057D, laptop de 2.3 kg

Asus X555LN-XX057D face parte din noua serie de laptopuri care aduc un design ceva mai diferit – premium. Există variante și pe alte culori dar pe argintiu/gri arată mai bine în special că se potrivește perfect cu negru. Cam toate laptopurile X555 arată la fel, unele au în loc de argintiu, culoarea roșie sau alta. Am postat un clip la final din care se poate vedea variațiunea de culori dar finisajele sunt aceleași. Chiar și configurația e importantă dar afectează cum arată la exterior. Îmi place noua serie și cred că poate înlocui fără probleme seriile X550, X551 sau X552.

Fiind ceva mai performantă și mai „arătoasă”, e și normal să fie ceva mai scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Procesorul Core i5-4210U e ceva mai nou dar nu e cu mult mai bun decât versiunea precedentă. Tot are un consum redus și acea placă video HD 4400 de la Intel. Pentru jocuri are placa video GT 840M care e superior multor modele. Ecranul e suficient de bun chiar dacă are imagine HD Ready. Poate fi folosit pentru a viziona un film 720p sau să citiți ceva. Ținând cont cât de mic e, puteți să-l folosiți de la o distanță mai mică iar unghiurile de vizibilitate nu vor fi o problemă.

Pentru o calitatea video mai bună, puteți conecta prin HDMI un monitor sau un televizor. Restul configurației are componente hardware ca: hard de 1 TB și memorie RAM de 4GB.

Ținând cont are are o baterie mai mică dar bună – 2 celule, nu-l recomand celor care călătoresc. Acest laptop se adresează celor care lucrează pe el acasă sau la birou. Majoritatea laptopurilor de la acest brand sunt acessibile și nu pentru că au doar Free DOS.

Plusuri: are un design mai elegant, USBuri 3.0, memorie RAM de 1600 MHz etc.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X555LN-XX057D e o recomandare pentru orice utilizator însă pentru cei pasionați de jocuri, le recomand seriile N sau G. Dacă sunteți mulțumiți de aspectul exterior, raport preț/performanță și nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu optați pentru acest laptop.

Te-ar mai putea interesa