Asus X555LD-XX145D, laptop pe roșu

Asus X555LD-XX145D e un laptop care face parte dintr-o geneație nouă numită X555, iar aceasta se evidențiază printr-un design nou (oarecum) și portabilitate crescută (chair dacă bateria e una cu două celule). Modelul de față vine dotat cu un procesor i3 cu voltaj scăzut, iar placa video din dotare e un GeForce 820. Astfel, acesta e un laptop perfect pentru sarcini multimedia, dar și pentru jocuri nu prea complicate.

Acest notebook PC se adresează în principal celora care vor un laptop pentru diverse sarcini și care să fie compatibil cu Windows 8.1. Nici nu pot spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop de culoare roșie care arată ca alături.

Pe roșu
Pe roșu

Procesorul e un i3 model 4010u, iar plăcile video sunt Intel HD și GeForce 820. Pentru a vedea filme HD acest model e dotat cu un ecran a cărui diagonală e de 15,6 inci și care are o rezoluție de 1366×768 pixeli. Mai mult, e și glare așa încât colorile să fie cât mai aprope de real. Dacă era anti glare atunci nu era prea bun pentru multimedia.
Foarte deosebit e faptul că are o baterie cu două celule care ține undeva la 4,5 ore. Destul de mult și chiar nu-mi dau seama cum cei de la Asus au reușit să facă așa ceva.

Lucrurile pozitive ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție mic, că vine dintr-o generație nouă și că oferă o portabilitate peste medie (mulțumită bateriei care are o durabilitate extinsă și a greutății de circa 2,3 kilograme) și că are o fiabilitate ok.
Nu era rău dacă venea cu un ecran a cărui rezoluție să fie mai mare și dacă avea SSD.

Trecând peste micile neajunsuri pot spune că acest X555 vine ca o îmbunătățire a lui X550 și principalele lucruri în plus sunt bateria care ține mai mult, un design ușor schimbat și o greutate redusă. Alături putem vedea mai bine cum arată acest laptop și poți vedea că e un model roșu destinat celora care vor ceva mai deosebit.

Te-ar mai putea interesa