Asus X555LD-XX137D, laptop multimedia

Asus X555LD-XX137D e un laptop numai bun pentru sarcini multimedia deoarece e dotat cu un procesor i3 și o placă video GeForce din seria 800. Componentele sunt de ultimă generație, iar proceosrul i3 Haswel e unul foarte rapid.
Un notebook PC precum acesta e destinat în principal celora care vor un PC rapid cu portabilitate ok. Nu se compară cu portabilitatea unui ultrabook, dar e un model foarte bun și de aceea eu zic că e o foarte bună alternativă la un netbook ori ultrabook.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun, din toate punctele de vedere. Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată (destul de mult precum seria X550LD). Puteți vedea că are și tastatură numerică pentru o productivitate mai mare.

Așa arată
Așa arată

Specificațiile sunt ok deoarece vine cu un procesor cu două nuclee, ecran HD de 15 inci și 4GB memorie RAM. Nici hardul nu e unul mic deoarece e unul de 500 de giga, iar acest lucru înseamnă că o să puteți stoca multe fișiere pe el.
Bateria e una cu două celule, dar Asus zice că ține undeva la 4,5 ore. Poate acest lucru e datorat procesorului i3-4010u care are un voltaj scăzut și a tehnologiei Optimus de la Nvidia care activează placa dedicată doar când e nevoie de ea.

Avantajele achiziționării unui astfel de laptop ar fi prețul nu prea mare, portabilitatea (asigurată de bateria care ține vreo 4 ore și de greutatea mică de 2,3 kilograme) și performanța ok.
Din păcate nu are SSD, iar ecranul nu e unul cu rezoluție 4K și cu panou IPS.

De final pot spuen legat de acest model că nu doar arată bine, ci și costă destul de puțin. Iar, performanțele sunt unele suficient de bune așa încât să poți rula orice pe el. Oricum, procesoarele i3 sunt mult mai performanțe decât cele Pentium ori Celeron și de aceea alegând acest PC o să faceți o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa