Asus X555LD-XX062D, laptop cu GeForce 820M

Asus X555LD-XX062D e unul dintre noile laptopuri cu configurație multimedia și spun asta deoarece are acea placă video NVIDIA. Jos am pus un clip din care vă puteți face o idee. Și poza de jos poate fi de folos pentru a vedea mai bine cum arată acesta. Cam toate modelele X555 au finisaj pe gri iar ecranul are o ramă neagră. tastatura iasă ușor în evidență deoarece e neagră. Poate fi folosit precum un media player deoarece are ieșire HDMI ori pentru a juca un joc (dacă nu vreți să le jucați la detalii mari).

Alternative pot fi alte laptopuri din aceeași serie ori din serii anterioare – X551, de exemplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Procesorul Intel Core i3-4030U are o frecvență bună, placă video integrată Intel HD 4400 și consumul de energie e redus. Nu e nevoie de un procesor mai bun ținând cont că nu e un laptop de gaming. Ecranul are tehnologie de iluminare LED pentru o claritate superioară, imagine 768 și diagonală de 15 inci.

Memoria RAM de 4GB are o frecvență de 1600 MHz și cam la toate laptopurile e la fel. Dacă vă interesează spațiul de stocare atunci un hard de 500GB e mai mult decât suficient. Chiar dacă nu e la fel de performant ca unul de PC, e silențios și viteza de copiere e decentă.

Placa video GeForce 820M e superioară celei integrate Intel. Pe partea de comunicații are tehnologie wireless dar și bluetooth. Are porturi USB suficiente, HDMI, VGA, port LAN etc. Construcția e destul de robustă chiar și pentru un laptop așa de ieftin. Greutatea sa e una de 2.3 kg și se datorează bateriei mai mici. Chiar dacă are 4 celule, autonomia e destul de mare în mod economic.

Plusuri: e accesibil (are FreeDOS), tehnologie bluetooth, design elegant, autonomie bună, configurație performantă și fiabilitate.
Minusuri: nu are.

Asus X555LD-XX062D nu are Windows 8.1 preinstalat dar poate fi instalat după ce-l achiziționați. E recomandat să puneți un sistem nou deoarece driverele oferite de producător sunt pentru ultimele sisteme de operare.

Te-ar mai putea interesa