Asus X555LA-XX060D, laptop office

Laptopul Asus X555LA-XX060D e unul din seria X555 care se deosebește față de X550 prin faptul că are o baterie cu două celule, un design ușor schimbat și componente mai noi. Modelul acesta e un laptop office deoarece nu are placă video dedicată, dar procesorul i3 e unul care incorporează cip grafic Intel HD, iar din această cauză nu veți avea probleme în a reda filme HD.

Costul de achiziție nu-i prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un laptop care are o baterie care ține vreo 4 ore… după cum zice Asus.

Așa arată
Așa arată

Specificații care te-ar interesa la modelul acesta sunt procesorul i3-4010u cu cip grafic integrat, cei 4GB memorie RAM și hardul foarte încăpător de 500 de giga.
Din păcate pe partea software nu vine cu sistem de operare, dar asta nu-i rău deoarece modelul de față vine cu suport pentru Windows 8.1, iar instalarea se poate face de pe USB ori de pe un DVD.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, fiabilitatea ok și performanțele peste medie. Sunt multe lucruri pozitive de spus despre acest model deoarece chiar e foarte bun, iar suportul pentru cel mai nou OS de la MS e unul ok.
Contra achiziției ar putea fi doar că nu are un ecran cu o rezoluție mai mare și că nu are SSD. Mie mi-ar fi plăcut mai mult acest notebook dacă ar fi renunțat la unitatea optică și la tastatura numerică, aceste două lipsuri contribuind la o portabilitate mai bună. Poate că un alt dezavantaj ar fi că vine cu suport doar pentru Windows 8.1 și de aceea s-ar putea ca 7 să nu ruleze prea bine pe el.

De final pot spune că acest model își merită banii și că nu prea are concurent pe partea de fiabilitate. Cred că toți cei care au avut un laptop Asus pot spune că astfel de laptopuri se remarcă printr-o fiabilitate peste medie. Dacă vreți o garanție mai lungă atunci se poate alege și o extensie de garanție pe bani puțini.

Te-ar mai putea interesa