≡ Meniu

Asus X552VL-SX009D, laptop multimedia

Laptopul Asus X552VL-SX009D e unul destul de nou și nu are nevoie de un procesor din noua generație de la Intel – Haswell. Diferențele dintre ultimele două generații sunt mici deci puteți opta și pentru IvyBridge. Din numele său puteți observa că are o placă video dedicată, deci e un laptop multimedia. Poate fi și un laptop de gaming most deoarece unii gameri nu au pretenții prea mare. Cele cu GT 740M sunt mai bune și nu e nevoie de plăci video prea performante deoarece ecranele sunt HD. Comparativ cu un desktop în același bugetul, laptopul nu e așa performant dar trebuie să țineți cont că pentru acel desktop e nevoie și de un monitor iar laptopul e portabil.

Prețul e foarte bun și se datorează faptului că nu are Windows preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul său e de tip Ivy Bridge Core i5-3230M de 2.6GHz, iar placa video e Intel HD 4000. Bineînțeles, aceasta e doar cea integrată iar pentru jocuri și filme aveți cea dedicată – GT 710M. Nu e cea mai bună placă video pentru jocuri dar e satisfăcătoare în acest buget. Ecranul nu are caracteristici speciale, însă pot spune că e decent pentru cei care nu caută setări maxime în jocuri mai noi (la jocurile mai vechi nu veți avea probleme).

Memoria RAM e de 4GB dar există posibilitatea să o măriți la 8GB. Spațiul de stocare e de 500GB și nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Placa video integrată e bună dacă vă doriți o autonomie mare, însă autonomia unui astfel de laptop nu e foarte mare deoarece bateria e de 4 celule. Dotările sale sunt cele uzuale doar că are două USBuri 3.0, cameră web HD și Sonic Master. Acestea sunt cele speciale și cred că vă interesează. Greutatea sa e una destul de redusă – 2.35 kg.

Plusuri: e accesibil, tehnologie audio avansată, placă video decentă, autonomie decentă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X552VL-SX009D e un laptop bun pentru cei care sunt pasionați de partea multimedia a unui laptop sau a unui gadget în general. Jos e un clip din care vă puteți face o idee despre acest laptop, dar există și alte configurații, însă aspectul fizic e cam același. Acesta e unul cu finisaj pe negru și nu prea există alte culori pe piață, dar nu ar fi exclus ca producătorul să oferă și pe alte culori.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Misu

    Detin acest laptop de circa o saptamana si sunt foarte multumit de el. Initial nu stiam ce sa aleg intre acesta si un Dell dar acum ma bucur ca am ales un Asus.

Lasă un comentariu