Asus X552VL-SX008D, laptop multimedia

Asus X552VL-SX008D e un laptop care are un procesor i3 model 3110m, 4 giga de RAM și placă video GeForce 710M. Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat, însă nu o să vă fie greu să instalați unul deoarece vine cu unitate optică.
Eu l-aș recomanda acelora interesați de un PC puternic, dar și portabil în același timp… având o baterie care ține vreo 3 ore.

Acest model e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil în orice tip de sarcină. Poate fi utilizat și în jocuri, însă nu e tocmai un laptop de jocuri deoarece procesorul nu e i7, iar placa video nu are bus pe 64 biți.
Din imaginea alăturată puteți observa că e un model din clasa X, adică clasa economică.

Laptop
Laptop

Modelul acesta de X552 vine cu procesor i3 Ivy Bridge, dar tot e un procesor rapid și capabil. Placa video GeForce lucrează oarecum în paralel cu cea Intel HD datorită tehnologiei Nvidia Optimus… o tehnologie special făcută pentru a prelungi portabilitatea.
Hard discul e unul de 500 de giga, lucru care înseamnă că o să aveți suficient spațiu pentru filmele și muzica dvs.
Dacă vă interesează să băgați mai multă memorie atunci ar trebui să știți că are un slot liber din unul disponibil, lucru care probabil că înseamnă că memoria de 4GB e incorporată în placa de bază.

Lucrurile pe care eu le apreciez la modelul acesta sunt aspectul plăcut, că bateria ține mult și că e făcut să reziste. Ca minusuri ar fi că nu are un procesor ceva mai rapid, însă pentru sarcini office și multimedia e mai mult decât suficient.

Eu aș recomanda un astfel de notebook pentru cineva care folosește calculatorul la vizionat de filme, ascultat muzică și navigat pe Internet. Normal că poate fi utilizat fără probleme și la jocuri, însă nu a fost făcut special pentru așa ceva.
Din preview-ul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa