Asus X552LDV-SX470D, laptop multimedia

Laptopul Asus X552LDV-SX470D e o alegere destul de ieftină ținând cont din ce serie face parte și ce componente hardware are. Majoritatea laptopurilor din seria X se adresează tinerilor deoarece aduc componente eficiente și o placă video dedicată. Ei bine, nu toate sunt de tip multimedia și nu sunteți obligați să folosi placa video dedicată dacă nu vreți. Are două plăci video care comută între ele pentru o autonomie mai mare și performanțe corespunzătoare. Designul e cam același însă cu fiecare generație, aceste laptopuri sunt tot mai ușoare (fie construcția sa e mai simplă fie s-a optat pentru o baterie mai mică).

Prețul atractiv al acestui laptop e un alt plus și cred că puțini producători oferă astfel de laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația acestui model e destul de performantă: Core i5-4210U, placă video Intel HD 4400, 4GB RAM și hard de 500GB. Mai există și placa video dedicată 820M care e acceptabilă însă nu se adresează gamerilor înrăiți. Conținutul media se poate vedea la o calitate video bună deoarece are un ecran HD de 15 inci.

Are dotările standard însă în loc de porturi USB 2.0 are porturi de tip 3.0. Dacă nu vă place că are prea puține puteți opta pentru periferice wireless ori un hub USB. Pe partea de securitate are Kensington Lock, dar nu e prea utilă cât timp veți folosi acest laptop doar acasă (probabil la locul de muncă ori la facultate, această dotare e utilă). Nu are Windows preinstalat ci doar FreeDOS, dar pentru laptopurile noi, recomand Windows 8.1 64 biți.

Plusuri: preț atractiv, USB 3.0 (mult mai rapid decât 2.0, dar e nevoie de un stick cu interfață similară), design plăcut, tehnologie bluetooth, cameră web HD, are doar 2.3 kg, autonomie bună în mod economic etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X552LDV-SX470D e o alegere bună iar un minus ar putea fi numărul redus de porturi USB, însă puteți conecta un mouse chiar și cu tehnologia bluetooth. Jos am pus un clip cu un alt laptop dar ambele arată la fel și astfel vă puteți face o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa