Asus X552LDV-SX1080D, laptop multimedia ieftin cu i5 low voltage

Laptopurile de la acest brand sunt, în general, ieftine iar o recomandare poate fi Asus X552LDV-SX1080D. Dacă nu vă place că are prea puține porturi USB, atunci puteți opta pentru un mouse wireless ori un USB hub. Construcția laptopului e ceva mai redusă dar tot prezintă acea unitate DVD. Poate că e exact cât aveți nevoie și o configurație ca aceasta e peste medie. Jos am pus o poză și se poate observa că e destul de subțire dar tot nu se compară cu un ultrabook. Poate fi folosit acasă, la școală sau la locul de muncă deoarece e portabil și performant.

Dotările sale sunt utile și le veți găsi pe mai toate laptopurile noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4210U e unul decent și din numele său reiese că are tehnologie de economisire a energiei. Placa video Intel e una HD 4400 care e ceva mai bună decât restul, însă pentru jocuri are placa GeForce 820M de 1GB. Ecranul de 15 inci poate fi folosit pentru vizionarea de filme 720p sau puteți viziona filme 1080p dacă optați pentru ieșire HDMI a laptopului.

Cu 4 GB nu cred că veți avea nevoie de mai mult, dar laptopul nici nu suportă mai mult. Poate fi un minus dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Laptopurile care acceptă upgrade-uri sunt ceva mai mari și mai scumpe. Pe partea de stocare are un hard de 1TB care u cred că are sens să-l înlocuiți. Placa video dedicată nu e foarte performantă, însă laptopul are un ecran HD deci veți putea juca niște jocuri la detalii medii (depinde de jocul ales).

Plusuri: arată bine, e ieftin, are procesor performant din generația Haswell, USBuri 3.0, fiabilitate, eficient etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Asus X552LDV-SX1080D nu are multe porturi USB, prețul îl recomandă dar și performanțele sale. Dacă nu vă place culoarea, ei bine, există unele laptopuri X552 pe alte culori dar configurațiile sunt diferite. Poate înlocui orice desktop sau laptop vechi deoarece componentele hardware noi sunt mai eficiente (oferă performanțe mari și consumul e redus).

Te-ar mai putea interesa