Asus X552LAV-SX652D, laptop office

E greu să găsești un laptop atunci când nu te pasionează jocurile și vrei o soluție pentru internet și muzică. De aceea eu vin să-ți recomand un model Asus X552LAV-SX652D care are procesor i3, 4GB RAM și cip grafic Intel HD, adică toate componentele care te vor ajuta să dai puțini bani pe el și să îți faci treaba rapid.

Că tot vorbeam de preț trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un PC portabil cu cele mai bune componente de pe piață. Ca o remarcă pot spune că e incredibil cât de mult au scăzut prețurile la laptopuri în ultimii ani deoarece acum la sub 2000 lei poți lua o super sculă.

Laptop
Laptop

Specificațiile care te vor interesa la acest model sunt procesorul i3 4010U, cei 4 giga de RAM și cipul Intel HD… fix componentele care le-am menționat mai sus. Are și unitate optică, însă lipsa ei ar fi fost mai utilă întrucât ar fi ajutat la o greutate mai mică, iar pe banii cât costa acea unitate poate puneau un SSD mai mic.
Nu vine cu sistem de operare, însă instalarea unui SO nu e prea complicată deoarece are port USB 3.0. În general laptopurile acestea noi emerg perfect cu Windows 8.1 deoarece driverele sunt făcute special pentru el, dar dacă sunt disponibile drivere de 7 atunci puteți pune și Windows 7.

Plusurile ar fi costul foarte mic de achiziție, că vine de la un brand de top, componentele excelente (asigură portabilitate maximă și performanțe peste medie) și că poate suporta mai mulți RAMi decât cei 4GB care sunt standard.
Contra achiziției ar fi că nu are un ecran cu o rezoluție ceva mai mare și că are unitate optică. Unitatea DVD e oarecum inutilă deoarece în ziua de azi chiar și Windows-ul îl instalezi de pe USB, iar majoritatea programelor pot fi cumpărate și descărcate de pe net.

Concluzia mea legată de acest laptop economic e că îți merită banii și că e perfect pentru o persoană în căutarea unui laptop office, adică pentru net, filme și muzică. Am pus alături și un clip pentru a vedea mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa