Asus X552EP-SX131D, laptop cu AMD A4

Asus X552EP-SX131D e un alt laptop al seriei X552 doar că din numele său se poate concluziona că e vorba de o altă serie. Din poza de jos se poate observa că are un design ceva mai subțire decât la unele laptopuri. Deasemenea, se poate observa că are toate porturile uzuale, doar USBurile sunt ceva mai puține dar există tehnologia bluetooth pentru periferice wireless. Culoarea laptopului nu are mare importanță și spun asta deoarece există laptopuri și pe alte culori.

Prețul său nu e chiar așa de mare și cred că veți face o alegere corectă cu acest laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Performanțele procesorului nu sunt foarte mari comparativ cu un procesor Intel al unui laptop similar ca preț. Totuși, placa video integrată e mai bună decât una Intel și de cele mai multe ori procesoarele AMD APU sunt alegere corectă pentru utilizatorii APU. E vorba de un procesor A4-5100 care are o placă video bună care rulează în Dual Graphics cu cea dedicată. E vorba de HD 8670M care e destul de bună și chiar dacă nu e una High End.

Ecranul de 15 inci e unul HD și dacă vreți să vizionați filme. Pe partea de memorie are 4GB de RAM și nu poate fi extinsă deoarece are doar un slot pentru ea. Un spațiu de stocare de 500GB e destul de mare dacă nu obișnuiți să țineți prea multă muzică sau prea multe filme pe laptop. Sunt incluse programe precum Skype și Adobe Reader. Cel mai bun sistem de operare e Windows 8.1 dar depinde și de driverele oferite de acel brand.

Plusuri: are porturi USB de tip 3.0, bluetooth, configurație multimedia decentă, preț atractiv și cameră web de tip HD.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X552EP-SX131D e o alegere bună pentru cei care vor o componente hardware bune pentru a viziona un film la calitate superioară ori să încerce un joc. Jos e un clip din care vă puteți face o idee despre acest laptop și cred că vă va ajuta să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa