Asus X552EA-BING-SX289B, laptop ieftin cu AMD

Asus X552EA-BING-SX289B e o alegere foarte bună pentru cei care nu vor performanțe ridicate sau să joace jocuri. E un laptop care poate fi folosit pentru aproape orice. E ceva mai ieftin decât cele cu Intel deoarece acest laptop are un procesor inferior. Laptopurile de 15 inci tind să intre și în segmentul inferior, astfel că laptopurile de 11 inci nu prea mai au sens. Doar ultrabookurile sunt ceva mai compacte și veți observa că majoritatea sunt de 13 inci (o dimensiune destul de ideală). Pare destul de subțire din lateral dar nu e un ultrabook datorită greutății sale. E un laptop bun pentru casă dar și la scoală.

Alternative sunt destul de multe dacă nu vă interesează prea mult procesorul ci doar prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa are un procesor AMD cu placă video integrată. E vorba de modelul E2-3800 care are o frecvență destul de mică, de aceeași autonomia e generoasă, iar placa video e Radeon HD 8280. Nu e una performantă pentru redarea de jocuri, dar pentru restul e destul de bună (filme, programe, navigare).

Display-ul său e cel clasic ca la restul laptopurilor. Memoria RAM e una de 4GB astfel că multitaskingul e unul decent. Spațiul de stocare e de 500GB și e oferit de un hard disk. Dotările unui astfel de laptop sunt cele cunoscute însă numărul de porturi USB poate diferi. Are porturi USB 3.0 care au o viteză de 10 ori mai mare. Poate fi folosit c au media player portabil, în cazul în care aveți un televizor și vă lipsește media playerul. Sistemul de operare e la ultima versiune – 8.1, nici nu recomand altul.

Plusuri: preț destul de mic, are Windows 8.1, arată bine, porturi USB 3.0, cameră web HD și fiabilitate.
Minusuri: procesorul nu e foarte performant.

Asus X552EA-BING-SX289B e o alegere destul de bună având în vedere toate dotările, componentele hardware noi și prețul. Jos am pus un clip de prezentare cu acest laptop pentru a vă face o idee mai bună (oricum arată ca și restul chiar dacă unele componente diferă).

Te-ar mai putea interesa