Asus X552CL-SX185H, laptop cu GT 710M

Laptopul Asus X552CL-SX185H e un laptop cu configurație multimedia și care face parte dintr-o serie nouă, dar nu foarte nouă. Îmi place că are un design mai slim decât seriile vechi. dacă aveți un desktop puțin „depășit”, atunci e cazul să optați pentru un upgrade. Chiar dacă nu e la fel de performant ca un desktop (în același buget), mi se pare destul de bun pentru navigare web, aplicații, ceva jocuri etc. Un laptop e util și practic pentru că e compact, portabil și nu are nevoie de prea multe periferice. La un desktop e nevoie de tastatură, mouse, boxe și de o alimentare.

Prețurile sunt foarte bune pentru laptopurile acestui brand și spun asta deoarece poate vă gândiți la câteva alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul ceva mai bun decât pe altele dar e unul cu frecvență mică – Core i3-3217U. Ecranul de 15 inci e unul foarte bun deoarece oferă o imagine HD Ready iar iluminarea e LED. Deci puteți viziona filme 720p ori alt timp de conținut media. Memoria RAM e una de 4GB deci e bine că sistemul e pe 64 de biți.

Un hard disk de 1TB e mai mult decât puteți avea nevoie și un hard extern ar putea fi o extensie. Are DVD, slot pentru card, cameră web HD, USB 3.0, difuzoare decente, bluetooth, WIFI etc. Chiar dacă are o baterie cam mică, mulțumită procesorului poate oferi o autonomie de peste 3 ore. Multe laptopuri noi au o baterie de 4 celule deoarece procesoarele au un consum redus mic. Doar când vă jucați jocuri, autonomia scade destul de mult, însă e bine să-l țineți conectat la priză.

Plusuri: are doar 2.3 kg, tehnologie bluetooth, e accesibil, Windows 8, hard disk generos etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X552CL-SX185H e o alegere bună cât timp aveți nevoie de o placă video dedicată pentru diverse aplicații ori jocuri. Oricum nu e genul de laptop care îl puteți folosi pentru a juca jocuri la detalii mari. Clipul de jos e cu un model similar și chiar dacă unele componente diferă, designul e același.

Te-ar mai putea interesa