Asus X552CL-SX185H, laptop cu GT 710M

Laptopul Asus X552CL-SX185H e un laptop cu configurație multimedia și care face parte dintr-o serie nouă, dar nu foarte nouă. Îmi place că are un design mai slim decât seriile vechi. dacă aveți un desktop puțin „depășit”, atunci e cazul să optați pentru un upgrade. Chiar dacă nu e la fel de performant ca un desktop (în același buget), mi se pare destul de bun pentru navigare web, aplicații, ceva jocuri etc. Un laptop e util și practic pentru că e compact, portabil și nu are nevoie de prea multe periferice. La un desktop e nevoie de tastatură, mouse, boxe și de o alimentare.

Prețurile sunt foarte bune pentru laptopurile acestui brand și spun asta deoarece poate vă gândiți la câteva alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul ceva mai bun decât pe altele dar e unul cu frecvență mică – Core i3-3217U. Ecranul de 15 inci e unul foarte bun deoarece oferă o imagine HD Ready iar iluminarea e LED. Deci puteți viziona filme 720p ori alt timp de conținut media. Memoria RAM e una de 4GB deci e bine că sistemul e pe 64 de biți.

Un hard disk de 1TB e mai mult decât puteți avea nevoie și un hard extern ar putea fi o extensie. Are DVD, slot pentru card, cameră web HD, USB 3.0, difuzoare decente, bluetooth, WIFI etc. Chiar dacă are o baterie cam mică, mulțumită procesorului poate oferi o autonomie de peste 3 ore. Multe laptopuri noi au o baterie de 4 celule deoarece procesoarele au un consum redus mic. Doar când vă jucați jocuri, autonomia scade destul de mult, însă e bine să-l țineți conectat la priză.

Plusuri: are doar 2.3 kg, tehnologie bluetooth, e accesibil, Windows 8, hard disk generos etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X552CL-SX185H e o alegere bună cât timp aveți nevoie de o placă video dedicată pentru diverse aplicații ori jocuri. Oricum nu e genul de laptop care îl puteți folosi pentru a juca jocuri la detalii mari. Clipul de jos e cu un model similar și chiar dacă unele componente diferă, designul e același.

Lasă un comentariu