Asus X551MAV-SX301D, laptop cu Celeron N2930

Pentru cei cu un buget redus, dar care vor un laptop bun recomand un laptop de la Asus precum e Asus X551MAV-SX301D. Vine cu procesor Celeron, 4GB memorie RAM și cip grafic cu capabilitate HD. Există multe alternative la acesta (una e Acer TravelMate TMB115-M-C8BC), alternative mai ieftin, dar de ce să nu alegi un laptop de 15 inci?

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci rulează diverse aplicații fără probleme. Din păcate, în preț nu e inclus și sistemul de operare, dar nu o să-ți fie greu să instalezi Windows deoarece are unitate optică și USB 3.0.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta e unul foarte bun pentru că vine cu procesor Intel Celeron model N2930 (quad core) cu placă video Intel HD, 4GB RAM și cu un hard de 500 de giga. Procesorul e unul oarecum comparabil cu un Pentium deoarece are patru nuclee. În cazul în care ești interesat de portabilitate atunci trebuie știut că bateria cu 3 celule ține vreo 4 ore, iar greutatea laptopului e de circa 2,2 kilograme.

Sunt multe lucruri bune la acest model, de la preț și până la performanțele ok, dar trebuie subliniat că are și o portabilitate ok. Dacă nu avea unitate optică atunci greutatea sa era și mai mică… adevărul e că nu prea înțeleg de ce pun unități DVD pe laptopuri deoarece aceste unități sunt inutile.
Aspecte negative ar fi tocmai prezența unității optice (care adaugă un plus de greutate), designul cam economic și că nu are sistem de operare preinstalat.

X551MAV-SX301D e un notebook foarte bun, acest lucru fiind confirmat și de review-ul de aici. După, cum ziceam mai sus, acesta e destinat în principal celora cu un buget nu prea mare, deci persoanelor precum elevi ori studenți. Adevărul e că nici nu ai nevoie de mai mult pentru a vedea filme, asculta muzică și naviga pe Internet.
În cazul în care vrei să vezi cum arată îți recomand să vizionezi preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa