Asus X551MAV-SX300D, laptop ieftin și performant

Asus X551MAV-SX300D e unul dintre acele laptopuri noi cu componente și cu siguranță e vorba de un laptop ieftin. E un laptop office decent cu procesor interesant dar nu e cu mult mai bun decât unul IvyBridge ori Haswell. Acel Pentium e destul de eficient, motiv pentru care o baterie de 3 celule e suficient de bună. Poate fi destul de util dacă nu vreți un desktop deoarece un laptop e mai compact, nu are nevoie de periferice ori de un monitor.

Prețul său mi se pare destul de interesant pentru cât de nou e și în general . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptop
Laptop

Procesorul Quad-Core Pentium N3530 face parte dintr-o serie ceva mai ieftină și care a înlocuit seria Atom. Acest procesor e bun pentru cei care nu vor viteză de procesare sau să joace cine știe ce jocuri. Oricum, nu e un laptop special conceput pentru sarcini dificile. Pe partea de imagine ecranul HD de 15 inci e satisfăcător.

Pe partea de memorie are 4GB memorie și se poate extinde la 8GB. Un spațiu de stocare de 500GB e suficient dacă nu obișnuiți să stocați prea multe date. Placa video e cea Intel și nu e concepută pentru redare de jocuri, doar pentru utilizare office și filme. Are toate dotările clasice și chiar dacă are doar 2.1 kg, e prezentă și unitatea DVD. Aceasta mi se pare destul de inutilă cât timp .

Puteți conecta chiar și periferice wireless deoarece are bluetooth. Bateria de 3 celule oferă o autonomie medie de circa 3 ore dar ține și de cum folosiți laptopul. Are nevoie de un sistem de operare ca Windows 8.1 deoarece doar acela va evidenția mai bine.

Plusuri: port USB 3.0, autonomie bună, are doar 2.1 kg, Pentium Quad Core, e accesibil etc.
Minusuri: nu prea are.

Asus X551MAV-SX300D e o alegere bună pentru cei care vor ceva performant și ieftin. Jos am pus un clip de prezentare pentru un laptop similar dar care nu arată cu mult mai diferit decât cel de sus. Chiar dacă are componente diferite, aspectul exterior e același. Există astfel de laptopuri și pe alte culori dar pe negru mi se pare cel mai plăcut.

Te-ar mai putea interesa