Asus X551MA-SX056D, laptop cu Pentium quad

Pe la sfârșitul anului 2013 cei de la Intel au lansat platforma Bay Trail-M, iar procesorul Pentium Quad-Core N3520 (din laptopul Asus X551MA-SX056D) e unul bazat pe această platformă. Astfel, beneficiați de un laptop foarte rapid cu un aspect economic. O să vă fie foarte util pentru sarcinile zilnice cum ar fi vizionat de filme, ascultat de muzică și navigat pe web.

Nici nu are un cost de achiziție prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vrei să te uiți la filme HD atunci trebuie știut că acest model e unul care are capabilitatea de a reda astfel de filme deoarece placa video suportă așa ceva, fiind un model Intel HD.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici tehnice se laudă cu un procesor Pentium N3520 care acel cip grafic de care menționam mai sus. Memoria RAM e una de 4GB, iar asta înseamnă că poți utiliza Windows 8 la capacitate maximă deoarece acest OS are nevoie de circa 2GB memorie RAM.
Pe partea soft nu vine cu sistem și de aceea recomand Windows 8 ori 7. Probabil că cei mai mulți vor alege să instaleze 7 pe el deoarece e un sistem mai prietenos și simplu în același timp.
Vine și cu multe porturi printre care se numără USB 3.0, HDMI și VGA.

Lucruri pe care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul plăcut (chiar dacă e unul economic… după cum spuneam), prețul de achiziție deloc mare, portabilitatea bună (are o greutate de puțin peste două kile, iar bateria ține vreo două-trei ore, chiar dacă are 3 celule).
Nu era rău dacă venea fără unitate optică și fără tastatură numerică, prezența acestora fiind singurul minus. Știu că putem spune că unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai bune deoarece panoul e unul TN și că nu are SSD.

Dacă vrei un laptop pentru acasă ori la școală cred că acesta ar fi o soluție ideală care vine să înlocuiască un desktop normal.
Aspectul său poate fi văzut din clipul de alături care e un preview foarte bine realizat.

Te-ar mai putea interesa