Asus X551MA-SX018D, laptop office

Asus X551MA-SX018D e un laptop apărut de curând și vine cu un procesor care nu e Ivy Bridge sau Haswell, ci Bay Trail-M. Astfel, portabilitatea e maximă, iar performanța e decentă deoarece are 4GB RAM și procesor Celeron dual core care scoate 891 puncte la benchmark.
Acest notebook ar fi perfect pentru cineva cu un buget de sub 1500 lei care vrea un calculator cu care să se uite la filme și să intre pe Facebook.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop care are ecran ideal pentru sarcini multimedia deoarece e glare (glossy) și cu rezoluție 1366×768 pixeli… numai bună la filme HD. Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre acest model atunci vă recomand poza de alături care prezintă laptopul.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații acest model are un ecran de 15,6 inci de tip LED, procesor Celeron N2815, placă video Intel HD și baterie cu 4 celule. Memoria RAM o să vă ajute foarte mult în activitatea zilnică deoarece e 4GB. Deci, Windows 8.1 va rula perfect fără vreo sacadare ori ceva de genul.
Nu știu dacă v-ați dat seama, dar acest model vine fără Windows, deci va trebui să vp descurcați voi cu instalarea sistemului. Nu e complicat de instalat Windows, mai ales că 8.1 instalează automat driverele. Nu pot spune că mă încânt prea mult prezența tastaturii numerice și a unității optice deoarece pentru majoritatea utilizatorilor sunt inutile.

Apreciez la acest model felul în care arată, portabilitatea și performanța. Referitor la performanță trebuie știut că nu e cel mai puternic laptop de pe piață, dar se descurcă de minune în diferite sarcini deoarece are procesorul dual core și cei 4 giga RAM.
Nu era rău dacă venea cu procesor Pentium, dar e bine și așa.

E un model care eu îl recomand pentru cienva care folosește laptopul la lucruri normale și deloc complicate. Chair dacă placa video nu e una dedicată acest model poate fi utilizat la jocuri și aici mă refer în special la cele browser based, adică din browser. Dacă sunteți pasionat de jocuri solicitante atunci poate ar fi bine să vă orientați înspre un model de peste 2000 lei care are grafică dedicată.

2 comentarii la „Asus X551MA-SX018D, laptop office”

  1. Bine ca am prins oferta de aici. Chiar nu ma asteptam sa mearga asa de bine. Eu l-am luat mai mult pentru browsing si cate un film ceva.

  2. Am cumparat doua si sunt foarte multumita. Ce vreau sa spun e ca am ales acest model datorita faptului ca are garantie 2 ani, ca e nou si pentru ca arata foarte bine. Pe ambele e instalat Windows 8.1 si ruleaza perfect.
    Initial ma gandeam la niste Acer dar e mai bine asa.

Lasă un comentariu