Asus X551CA-SX223D, notebook office

Dacă vrei un laptop pentru navigat pe Internet și vizionat filme atunci îți recomand acest Asus X551CA-SX223D. Vine cu procesor Pentium dual core și cu o placă video Intel HD care te vor ajuta să vizionezi filme HD, iar dacă vrei să întrebi dacă merg jocurile atunci trebuie să știi că cele în browser rulează perfect.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e foarte bun în opinia mea deoarece hardul e foarte încăpător (1000GB), iar asta înseamnă că o să încapă multe seriale pe el. Poate că singurul lucru care ar mai trebui cumpărat ar fi un mouse bun, iar în cazul acesta nu ar trebui să uitați să dezactivați touchpad-ul.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici trebuie știut că acest X551 CA are un procesor cu două nuclee din seria Ivy Bridge, 4 giga RAM și un ecran glare (culorile sunt mai bune la aceste ecrane glossy/glare). Vine cu o mulțime de porturi, cele mai importante de menționat fiind USB 3.0 și HDMI. Iar, VGA-ul poate fi utilizat pe post de TV out pentru a vedea mai bine filmele pe un ecran extern cum ar fi un monitor sau un HDTV.

Apreciez la acest model aspectul sobru, portabilitatea decentă (greutatea e de puțin peste două kilograme), componentele bune care oferă stabilitate în orice sarcină și faptul că ecranul e unul calitativ (dacă vreți să vă legați de unghiurile de vizibilitate atunci trebuie subliniat faptul că e un laptop).

Modelul de față e unul foarte bune pentru web surfing, dar poate fi utilizat și la vizionat de filme (dacă o să vă uitați de la distanță atunci probabil că va trebuie să înclinați ecranul înspre interior, dar nu mult). Utilizarea sa nu e deloc complicată, dar e mare păcat că nu vine cu sitsem de operare, chiar dacă ar fi fost vorba despre Linux sau o variantă trial de Windows. Oricum, eu recomand să instalați Windows 7 pe 64 biți, și sub nicio formă nu trebuie să instalați și driverele aferente. (Dacă nu aveți CD cu ele atunci le puteți găsi pe site-ul producătorului pentru fiecare tip de Windows în parte).
Pentru a vedea mai bine cum arată vă recomand să vizionați preview-ul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X551CA-SX223D, notebook office”

  1. E un laptop mai mult decat bun pe care Windows 8.1 ruleaza mai mult decat bine. Nu am incercat Windows 7 dar banuiesc ca si el o sa ruleze bine.

Comentariile sunt închise.