Asus X551CA-SX222D, laptop office performant

Asus X551CA-SX222D este cea mai bună soluție ieftină cu Core i3 și placă video integrată. Deasemenea, poate fi ideal pentru uz casnic dar și la locul de muncă. Spre deosebire de seria precedentă acesta e mai portabil deoarece designul acestuia tinde spre cel al unui ultrabook. Adică e mai subțire cu câțiva milimetri, dar tot are unitate DVD. Această dotare devine inutilă odată ce aveți sau ați instalat sistemul de operare. Bineînțeles instalarea sistemului de operare se poate face și cu ajutorului unei memorii flash iar eu aș alegere una cu USB 3.0.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu cred că veți găsi un laptop mai ieftin și cu configurație asemănătoare – IvyBridge.

Laptopul
Laptopul

Procesorul acestui laptop face parte din a 3-a generație și e un Core i3-3217U la 1.8GHz. Deci placa video integrată e HD 4000 de la Intel iar pentru cei pasionați de jocuri aș recomanda o placă grafică cu memorie dedicată. Ecranul e același LED de 15.6 inci și cu rezoluție HD. Aș fi preferat unul cu rezoluție mai mare și cu protecție mată. Poate aceste caracteristici vor fi prezente pe viitoarea generație.

Oricum, veți beneficia de mult spațiu de stocare și de un multitasking excelent. Mai precis, are un hard de 1TB și 4 GB de RAM, deci sistemul de operare trebuie să fie pe 64 de biți. EU vă recomand Windows 7 deoarece veți găsi drivere compatibile și interfața aceea de la 8 e cam inutilă.

Caracteristicile speciale ale acestui laptop sunt destule dar din păcate are doar un difuzor, deci pentru o calitate audio superioară aveți nevoie de un sistem audio. Poate fi folosit precum un media player datorită porturilor și altor dotări. Dacă nu ați mai deținut un laptop sau tabletă, e cazul să vă luați un router wireless deoarece laptopul are WiFi. Nu are touch screen dar și așa nu mi se pare prea grozavă acea dotare deoarece trebuie să curățați din când în când ecranul și nu toată interfața sistemului de operare e special concepută pentru a interacționa în acest fel.

Asus X551CA-SX222D e unul dintre acele modele care nu trebuie neglijate deoarece vă poate ajuta să salvați bani și nu veți regreta alegerea făcută. Jos am pus un clip cu despachetarea unui laptop similar și finisajele sunt interesante. Chiar și tastatura e mai bine realizată decât cea a seriilor precedente (nu e înghesuită).

Te-ar mai putea interesa