Asus X551CA-SX029D, notebook negru

X551CA-SX029D e un laptop de la Asus care e perfect pentru cineva care folosește laptopul la navigat pe net, vizionat filme și ascultat muzică. Precum alte modele are o baterie cu 4 celule, iar greutatea e de circa 2.2 kilograme… cam ca la un ultrabook. X551CA e o serie care e disponibilă pe mai multe culori, iar acest model e unul pe negru. Chiar dacă vine cu procesor Celeron, acest notebook e unul foarte bun deoarece procesorul e unul dual core, iar placa video incorporată în el e o Intel HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, singurul lucru care ar mai trebui să-l cumpărați ar fi un mouse după care să-l conectați la laptop și să dezactivați touchpad-ul. Eu dezactivez pad-ul deoarece nu-l folosesc și când tastezi riști să dai peste el și să scrii tâmpenii.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații tehnice are un procesor Celeron 1007u care e unul dual core cu voltaj scăzut, iar pe pacrtea de memorie are 4GB RAM și un hard de 500GB. Alte lucruri de menționat pe partea hardware ar fi placa video Intel HD capabilă de a reda conținut HD și bateria care ține cam 3 ore… maxim. Pe partea software nu vine cu sistem, ci doar cu driverele pe un CD. Recomandarea mea pe post de sistem de operare ar fi Windows 7 deoarece e stabil și plăcut la utilizare.

Aspectele pozitive ale acestui laptop ar fi prețul mic de achiziție, portabilitatea decentă, aspectul plăcut și performanțele decente (grație memoriei RAM și a celor nuclee ale procesorului capabile de două thread-uri). Aspectele negative ar fi că nu are un procesor mai capabil și că placa video nu are memorie proprie.

În rest, pot spune despre acest Asus X551 că e unul bun pentru sarcini office cum ar fi navigatul pe Internet și ascultat muzică. De asemenea, filmele HD vor rula fără sacadări, iar descărcările de pe Internet se vor realiza rapid… dacă aveți o conexiune bună.
Pentru mai multe informații cu referire la acest laptop și cum arată vă recomand clipul de alături deoarece e o despachetare foarte reușită.

Te-ar mai putea interesa