Asus X551CA-SX024D, laptop negru

Dacă vrei un laptop ieftin pe negru atunci îți recomand acest model Asus X551CA-SX024D. Vine cu un procesor Intel din seria Ivy Bridge, iar placa sa video e un Intel HD. Din păcate nu are sistem de operare, însă instalarea nu va fi deloc complicată deoarece acest model e dotat cu unitate optică. Eu vă recomand să instalați Windows 8.1 deoarece e cel mai nou și cel mai ușor de folosit sistem marca Microsoft.

Acest notebook e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci vine cu niște componente care oferă stabilitate.
Din poza alăturată vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model. Puteți observa că arată decent, iar având un design sobru ar fi bun și pentru o mică firmă.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici, pe lângă procesorul menționat mai sus (i3 model 3217U) mai are 4 giga memorie RAM, cameră HD și multe porturi. Cele mai utile porturi sunt USB 3.0, HDMI și VGA. Legat de ecran trebuie spus că e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar datorită faptului că e glare e numai bun pentru sarcini multimedia.
Poate vă doriți să încercați să descărcați la viteze Gigabit pe acest laptop, însă acest lucru o să fie posibil doar cu un SSD.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul clasic Asus, că nu costă prea mult și că are o garanție destul de bună.
Din păcate nu are placă video dedicată, dar asta e oarecum în avantajul dvs deoarece așa bateria nu o să fie prea consumată.

În concluzie, dacă îți dorești un laptop bun care să fie bun și pentru la birou atunci te poți îndrepta înspre un astfel de Asus. Poate te întrebi de la ce vine sau ce înseamnă acel X din fața codului. Răspunsul ar fi că acest X vine de la faptul că aparține unei serii economice. Nu arată prea vine în comparație cu seria K însă componentele sunt tot acelea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X551CA-SX024D, laptop negru”

  1. Nu cred ca o as poti descarca la viteze Gigabit nici daca ii bagi SSD pentru ca e nevoie si de un procesor mai puternic.
    Eu am acest laptop dar in configuratie cu procesor Pentium si pot sa spun ca e unul foarte bun.

Comentariile sunt închise.