Asus X551CA-SX014D, laptop negru cu i3-3217U

Pentru cei interesați de un laptop ieftin cu caracteristici de top recomand acest Asus X551CA-SX014D. Datorită faptului că placa video nu are memorie dedicată, acest model e unul perfect pentru cineva care nu se joacă prea mult, ci folosește laptopul pentru filme, web browsing și diferite sarcini office.

Printre lucrurile care le vei aprecia la acest model se numără prețul deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci, am putea spune că e un notebook perfect pentru un elev ori student deoarece aceste categorii nu au nevoie de prea multă putere de procesare.
Din imagine de alături poți vedea că e vorba despre un model negru care are tastatură numerică în partea dreaptă. Acest fel de tastatură mi se pare foarte inutilă dacă nu ești contabil ori lucrezi cu numere.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu un procesor Intel Ivy Bridge model i3-3217U și cu cei 4 giga de RAM. Aceste specificații te vor ajuta să rulezi orice aplicații fluent, iar sistemul de operare va rula perfect. Eu recomand să instalezi Windows 8.1 deoarece acesta e cel mai nou și bun OS de la MS. Dar, dacă îți place 7 atunci poți să instalezi și acest OS dacă o să găsești drivere compatibile.

Lucrurile de apreciat la acest model sunt ecranul clar (de 15,6 inci cu rezoluție HD și care e glare, deci perfect pentru filme), procesorul foarte rapid și că are un hard destul de încăpător de 500 giga.
Sunt și lucruri care nu-mi plac, adică faptul că are un unghi de vizibilitate nu prea bun, motiv pentru care trebuie înclinat ecranul dacă te uiți din pat la filme, iar patul e mai jos decât laptopul.

Putem spune despre modelul acesta că e unul perfect pentru cineva care vrea un laptop decent pentru sarcini nu prea complicate. Acesta e un PC care te va ține minim doi ani, perioadă după care e depășit și e bine să-ți cumperi ceva nou… precum e cazul la toate dispozitivele electronice.
Alături am pus un preview pentru ca să puteți vedea mai bine cum arată acest laptop.

Te-ar mai putea interesa