Asus X550LNV-XX574D, laptop multimedia

Asus X550LNV-XX574D e un notebook de ultimă generație care are integrat un procesor i7, placă video 840M și mulți RAMi, adică 12 giga. Procesorul i7 4500U e unul cu două nuclee, iar palca video GeForce e una cu memorie de 2GB care are bus pe 64 biți.
Dacă e să ne uităm la caracteristicile sale atunci ne putem da seama că e un laptop bun pentru diverse sarcini, chiar și jocuri.

Trebuie menționat că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are integrate doar componente de ultimă generație care asigură stabilitate și performanță ok. În imaginea de alături poți vedea un notebook cu Windows, dar trebuie știut că modelul de față nu are sistem la pachet.

Laptopul
Laptopul

După cum ziceam anterior, acest model e unul dotat cu procesor i7, mulți RAMi (12GB) și un hard de 1000 de giga. În opinia mea, memoria RAM e mut prea mare deoarece nu ai nevoie mai mult de 4-6GB. Ei au pus de 2-3 ori mai mult decât era nevoie și astfel costul laptopului a crescut. Oricum, restul memoriei ar putea fi utilizată pe post de RAM Drive.

Plusurile modelului ar fi procesorul foarte rapid, cipul grafic cu memorie dedicată (lucrează alături de Intel HD prin tehnologia Nvidia Optimus), memoria RAM multă, hardul foarte încăpător, ecranul clar (cu rezoluție 1366×768 pixeli) și că are o fiabilitate ok.
Din păcate nici o vorbă despre SSD, wireless dual band ori panel IPS. M-ași fi așteptat la aceste avantaje.

Concluzia mea legată de acest laptop e că e bun, dar că nu a fost aleasă bine capacitatea RAM. Aspectul e unul de nota 10 caracteristic seriei X din 2014. Alături am pus și un preview pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa