Asus X550LNV-XX288D, laptop cu GT 840M

Laptopul Asus X550LNV-XX288D e o alegere bună dacă vreți procesoare care Intel Haswell și plăci video noi. Acesta are un Core i3 cu tehnologie de economisire a energiei dar și alte caracteristici interesante. Din numele său reiese că designul e același doar că seria e diferită puțin (doar la configurație). Oricum veți face o alegere bună deoarece anul trecut nu ați fi putut găsi un astfel de laptop la un așa preț. Comparativ cu alte branduri și modele, Asus oferă modele ieftine iar la acesta nu există Windows 8.1, dar îl recomand. Oricum, când veți lua driverele pentru el, veți observa cam ce sisteme de operare sunt compatibile.

Prețul unui astfel de laptop nu e chiar de neglijat dar și așa mi se pare foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are configurație multimedia deoarece are acea placă video GT 840M care are o memorie video de 2 GB. Pe lângă aceasta are și cea Intel din procesor și nu e una oarecare – HD 4400. Adică e vorba de o serie Haswell iar procesorul e Core i3-4010U de 1.7 GHz (există și model cu i5). Imaginea e clară cu o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și iluminare e LED. Dacă 4GB RAM vi se pare puțin atunci vă recomand să mai puneți o placă de 4GB deoarece un slot e liber.

Are chiar și bluetooth cu care puteți conecta un mouse wireless dacă doriți ori niște căști pentru a nu mai deranja pe cei din jur. O baterie de 4 celule poate oferi o autonomie mare dacă procesorul e similar cu cel menționat anterior.

Plusuri: arată bine, bluetooth, USB-uri destule, hard disk spațios, procesor de ultimă generație și altele.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X550LNV-XX288D e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop nou și nu vor cel mai puternic model de pe piață. Poate că vă plac jocurile dar nu sunteți un gamer înrăit, motiv pentru care laptopuri ca și acesta sunt binevenite. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre cum ar arăta acest laptop ori un laptop din aceeași serie numită X550.

Te-ar mai putea interesa