Asus X550LN-XX013D, laptop cu GT 840M

Asus X550LN-XX013D e un laptop dintr-o generație nouă care poate impresiona prin eficiență. Spun asta deoarece aduce componente noi care sunt binevenite – procesor Haswell și placă video GT 840M. Cu siguranță nu ați auzit multe despre ea, dar ea face parte din seria GT deci performanțele sunt superioare. Jos am pus și un clip ca să vă puteți face o idee despre aceste laptopuri. Chiar dacă are terminația LN, nu veți găsi deosebiri la exterior. Doar la interior unele componente sunt mai bune. Poate fi folosit pentru multe deoarece are o configurație puternică și dotări suficiente.

Prețul său mi se pare atractiv comparativ cu ce există pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4200U de 1.6 GHz e prezent pe multe laptopuri. E unul din a 4-a generație și care aduce și o placă integrată mai bună – HD 4400. Are o placă dedicată mult mai bună și care o recomand celor pasionați de jocuri – GT 840M. Aceasta înlocuiește pe GT 740M, adică e vorba de o generație mai nou dar cam la fel de performantă.

Are un ecran de 15 inci cu imagine HD și iluminare LED. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB deci e suficientă dar pentru cei cu pretenții mai mari, le recomand să o upgrade la 8GB. Un spațiu de stocare de 1TB e satisfăcător dar nu prea vă recomand să stocați prea multe cât timp multe fișiere sunt online ori le puteți uploada cu diverse servicii web. Chiar dacă nu are Windows preinstalat, recomand Windows 8 64 de biți pentru acesta. Nu veți găsi drivere multe pentru versiuni mai vechi.

Plusuri: e accesibil (are Free DOS), autonomie bună, arată bine chiar și dacă noile modele nu au suferit schimbări (există și alte culori),
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X550LN-XX013D arată ca oricare alt X550 și merită să încercați un astfel de gadget. Un laptop e mult mai util decât o tabletă în special dacă îl comparăm cu o tabletă care are doar Windows. Clipul de jos e util pentru cei care nu au mai văzut un așa laptop.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu