Asus X550LDV-XX826D, laptop cu i5-4210U

Asus X550LDV-XX826D face parte din seria X refresh, iar lucrurile noi cu care vine sunt procesorul i5 model 4210U și cipul grafic GeForce 820M. Aceste două componente îl fac bun pentru sarcini multimedia (jocuri nu prea complexe, muzică și filme HD), iar dacă te ocupi cu editări video nu prea complexe atunci eu aș zice că e numai bun pentru tine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare, iar dacă vrei ceva cu procesor i7 atunci ar fi o idee să te orientezi înspre X550LDV-XX827D. Aspectul e unul caracteristic seriei X550, aspect care poate fi văzut din imaginea alăturată, dar și din preview-ul video de la final.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta vine cu un procesor i5 care are incorporat un cip grafic Intel HD, iar placa video dedicată e una de la Nvidia. Da, are două plăci video care rulează în funcție de necesități.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, iar acest lucru înseamnă în principal că poți vedea filme HD fără vreo pierdere de calitate.

Chiar dacă are o baterie cu doar 4 celule, autonomia e una foarte bună (circa 3 ore), iar portabilitatea e bună deoarece are o greutate de 2,3 kilograme, deci deloc mult. Un alt plus ar fi că vine doar cu tehnologie de ultimă generație, mă refer la procesor Haswell și placă video GeForce din seria 800M.
Singurele minusuri sunt lipsa unui SSD și a unui procesor cu 4 nuclee. (Nimeni nu vă oprește să instalați un SSD în el, acesta făcând laptopul mult mia rapid.)

Notebook-ul acesta e destinat în principal celora care vor un PC portabil și cu performanțe decente în orice tip de sarcini. Poți conecta multe aparate la el deoarece are multe porturi, inclusiv USB 3.0 (recomand ca instalarea sistemului de operare să se facă de pe acest port).
Am pus alături și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model. Vedeți că are și o tastatură numerică în dreapta, iar adevărul e că nu m-ar fi deranjat dacă nu ar fi avut-o.

Te-ar mai putea interesa