Asus X550LDV-XX624D, laptop roșu cu i3 Haswell

Laptopul Asus X550LDV-XX624D e o alegere multimedia bună, dacă nu vă place culoarea atunci puteți să-l faceți cadou persoanei iubite. Cu siguranță, e o alegere mai bună decât pe roz dar și pe alb arată destul de bine. Această serie X550 e cunoscută pentru că oferă soluții bune pentru casă și nu numai. Sunt laptopuri destul de portabile dar nu la fel de ușoare ca și cele X551. Poate fi următoarea voastră alegere dacă vreți o placă video dedicată, un design pe o culoare deosebită și fără Windows. Fără sistem de operare e mai ieftin, dar oricum într-un final tot trebuie să alegeți un sistem de operare nou ca Windows 8.1.

Prețul mi se pare corect și în general laptopurile de la acest brand sunt accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația acestui laptop e cu Core i3-4010U deci e vorba de a 4-a generație de procesoare. Ecranul său că permite să vizionați filme 720p deoarece e HD și diagonala sa nu e foarte mare, dar ea poate influența greutatea laptopului. Deci cu cât e mai mare cu atât e mai greu laptop. Oricum, avantajul oferit de un laptop e portabilitatea, deci nu are sens un ecran prea mare. Există laptopuri de 17 și 18 inci, dar acelea sunt destul de rare.

Multitaskingul e bun cu 4GB memorie și nu e nevoie de mai mult după părerea mea. Hardul poate fi schimbat cu altul ori cu un SSD, dacă nu vă convine unul cu 500GB stocare. Placa video dedicată GeForce 820M e destul de nouă și e cam la fel de performantă ca 720M. Are și o placă video Intel dar aceea ajută mai mult în modul office.

Plusuri: are un finisaj pe roșu, e accesibil, procesor performant, difuzoare stereo, autonomie bună etc.
Minusuri: putea fi și mai portabil.

Asus X550LDV-XX624D e o variantă pe roșu dar cu siguranță există și pe alte culori, însă numele diferă în funcție de alegerea făcută. Jos am pus un clip cu despachetarea unui laptop din aceeași serie pentru a vedea mai bine cum arată de aproape. Poza de sus poate părea prea mică și de aceea nu cred că vă veți face o idee despre el.

[youtube ypYtIz_TWYE]

Te-ar mai putea interesa