Asus X550LDV-XX623D, laptop multimedia

Asus X550LDV-XX623D face parte din nou serie de laptopuri de la Asus și e evident din numele său. Chiar dacă arată ca oricare alt X550, acesta vine cu un i3 Haswell, placă video dedicată nouă și altele. Poate că nu are toate acele componente noi de pe piață, însă are cele mai importante (procesor și placă video dedicată). E bine să alegeți un laptop cât mai nou deoarece oferă n plus de performanță iar consumul de energie e mai mic la componentele noi (astfel autonomia e ceva mai bună dar nu cu mult). Nu veți observa mari diferențe între cea mai nouă serie de componente hardware și serie precedentă, însă dacă aveți un laptop mai vechi, e cazul să vi-l schimbați

E bine să alegeți un laptop mai ieftin, chiar și fără Windows deoarece veți economisi bani pentru eventuale accesorii (mouse, geantă, router wireless). Ulterior, tot trebuie să instalați un sistem de operare deoarece are doar Free DOS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Noile laptopuri vin cu procesoare Intel Haswell și multe dintre ele au tehnologie de economisire a energiei. La acesta e un Core i3-4010U de 1.7GHz, deci nu e foarte performant dar e ok pentru uz office/multimedia. Cu siguranță, ați observat că nu e laptopul perfect pentru jocuri dar le poate rula la detalii mici sau medii. Nu trebuie uitat că ecranul e doar HD Ready deci puteți viziona chiar și filme la calitate video decentă.

Restul componentelor sunt: placa video Intel, 4GB memorie RAM, Geforce 820M și hardul de 500 GB. Am văzut serii și mai portabile dar acelea nu oferă configurații așa de bune. E vorba de seria X551 care e o alternativă la aceasta. Are dotări bune dar nu sunt altele decât cele ce le-am văzut pe laptopurile precedente.

Plusuri: preț atractiv, fiabil, dotări bune, componente hardware noi, bluetooth, USB 3.0 și altele.
Minusuri: nu prea are.

Asus X550LDV-XX623D e alegerea corectă dacă nu aveți un brand favorit și vreți să faceți o alegere bună. Dacă nu ați văzut un astfel de laptop în realitate, ei bine, am pus un clip de prezentare cu un laptop similar. Spre să vă ajute să faceți alegerea corectă :).

Te-ar mai putea interesa