Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X550LB-XX079D, laptop performant

Cred că Asus X550LB-XX079D e unul dintre cele mai performante modele ale acestei serii deoarece are un i7 Haswell, GT 740M, 1 TB hdd etc. Deci face parte dintr-o serie accesibilă dar performanțele sunt destul de ridicate datorită acelor componente anterior menționate. Dotările speciale ale acestui laptop sunt prezente pe toate laptopurile X550, doar configurația e diferită. Prețul e foarte bun comparativ cu alte branduri și cu siguranță veți aprecia că are doar FreeDOS. Spun asta pentru că e mai ieftin fără Windows și puteți instala ce versiune doriți, cu condiția să aveți drivere compatibile. Eu aș alege Windows 7 deoarece veți găsi drivere și se mișcă destul de bine.

Prețul său e unul foarte bun având în vedere că are componente hardware noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul e unul de ultimă generație și e prezent pe mai toate laptopurile cu baterii de 4 celule – Core i7-4500U. Acesta e prezent pe multe ultrabookuri deoarece are un consum redus și performanțe ridicate chiar dacă frecvența sa e de 1.8GHz. Placa video integrată e una ceva mai nouă și mai bună dar performanțele nu sunt cu mult mai mari. De aceea, placa video GT 740M e mult mai bună pentru jocuri și o recomand. Când vă jucați, autonomia laptopului scade mult. E bine să-l țineți conectat la priză și modul baterie e bun doar când călătoriți.

Restul configurației e ok, dar nu vă oprește nimeni să puneți mai multă memorie RAM. Are 4 GB dar nu va fi nevoie de mai mult de 8GB. Hard diskul său e unul de 1 TB cu 5400RPM, deci e foarte spațios și performant. Ecranul acestui laptop e suficient de mare pentru aplicații, navigare web și chiar și jocuri. Pentru vizionare de filme, eu aș conecta un monitor sau un TV FullHD deoarece are ieșire HDMI.

Placa video GT 740M e una de 128 biți și poate face față jocurilor recent apărute. Dotările acestui laptop sunt următoarele: DVD, port LAN, USBuri 2.0+3.0, VGA, WLAN, camera web etc. Dacă călătoriți și îl folosiți precum un laptop de tip office, autonomia e peste 3 ore.

Plusuri: autonomie de până la 4 ore, design plăcut, procesor Haswell, poate fi chiar un laptop pentru jocuri, are doar 2.3 kg și prețul.
Minusuri: nu are.

Asus X550LB-XX079D e varianta pe gri dar există alte laptopuri și pe alb ori negru. Acesta e ceva mai elegant iar touchpadul e și el bun, dar eu prefer un mouse pentru el.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Aditza

    E foarte bun avand un design elegant si performante excelente, insa exista un „dar”. Acesta ar fi ca laptopul merge perfect pe Windows 8.1, dar nu merge prea bine pe XP si 7. Deci, daca vrei XP trebuie sa cauti o masina virtuala sau ceva similar.

Lasă un comentariu