Asus X550LB-XX053D, laptop multimedia

Asus X550LB-XX053D e unul laptop performant care face parte dintr-o serie accesibilă de aceea și vi-l recomand. E vorba de o serie nouă dar care arată la fel ca și restul laptopurilor X550. Spun asta deoarece are un procesor Haswell iar restul componentele sunt și ele pe măsură. Prefer laptopuri ca acesta deoarece oferă exact ce ai nevoie și nu vei plăti nimic în plus. Arată bine chiar dacă nu e un ultrabook și e destul de ușor pentru un laptop de 15 inci – 2.3 kg.

Deci nu e un laptop foarte scump, puteți să-l folosiți chiar dacă aveți un desktop sau vreți să renunțați la vechiul PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Performanțele unui astfel de gadget sunt oferite în mare parte de procesor dar și restul componentelor are un rol important. E vorba de un Core i7-4500U cu frecvență de 1.8GHz deci are tehnologie de economisire a energie. Asta îmbunătățește autonomia laptopului și e nevoie de el pentru că bateria e de 4 celule. Autonomia e una bună deoarece e ușor peste medie și când vă jucați e ceva mai mică. Are două plăci video dar pentru uz casnic vă recomand doar cea dedicată.

Cea integrată e bună pentru navigare web și programe, dar și consumul de energie e mai mic. Ecranul de 15 inci are o rezoluție HD iar rezoluția e cea standard – 1366 cu 768 pixeli. Deci se pot reda filme 720p și orice alt tip de conținut media care are o calitate ridicată.

Dispune de suficientă memorie RAM – 4GB, astfel că sistemul de operare ar trebui să fie pe 64 de biți. Hardul e de 750GB și nu cred că veți tinde spre unul și mai mare. Porturile sale joacă un rol important cât timp nu aveți un gadget similar sau un desktop. Astfel puteți conecta un televizor FullHD sau un monitor la el prin HDMI, diverse periferice ori un sistem audio.

GT 740M e o placă video puternică dar care are un BUS de 128 de biți. Deci întreaga configurație nu se compară cu cea a unui desktop, în același buget. Avantajul oferit de un laptop e portabilitatea, dar și spațiul economisit la birou. Vă recomand Windows 7 pe acesta deoarece nu e unul cu touchscreen.

Plusuri: autonomie de circa 4 ore, procesor i7 Haswell, placă video performantă, are doar 2.3 kg și altele.
Minusuri: poate lipsa bluetooth-ului.

Asus X550LB-XX053D e un laptop care poate concura cu multe alte modele însă e bine să luați în considerare și bugetul.

Lasă un comentariu