Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X550LB-XX042D, laptop multimedia

Unul dintre cele mai noi laptopuri din seria X550 e acest Asus X550LB-XX042D care vine cu un procesor i7 dual core din seria Haswell și o placă video GeForce G740 (numele oficial e GT 740M). E un laptop foarte bun pentru sarcini multimedia deoarece procesorul e unul foarte capabil deoarece are un impresionant scor de 3989 pe CPU benchamrk. Astfel, eu recomand laptopul de față cuiva cui îi trebuie un laptop portabil care are performanțe uluitoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă vreți mai multă performanță atunci poate că ar trebui să vă luați un SSD și să înlocuiți hardul, dar asta doar dacă sunteți un maniac. Cum arată (cu aproximație) se poate vedea mai bine din poza de alături, iar la final e postat un preview.

Laptopul

Laptopul

Pe partea de caracteristici acest model are un procesor i7-4500U, 8GB memorie RAM și o placă video dedicată GeForce GT740M. De asemenea are și o placă video Intel HD 4400 care lucrează aleator cu placa dedicată. Astfel, datorită tehnologiei Optimus (care vine de la Nvidia) placa dedicată e activă doar în sarcini care au nevoie de ea (cum ar fi jocurile), iar în rest e activă cea Intel… acest lucru putând fi văzut și în dxdiag. (Iar, dacă vă interesează să vedeți că aveți două plăci video atunci acest lucru poate fi observat în Device manager).

Lucrurile cu care se mândrește acest dispozitiv ar fi bateria cu 4 celule care ține vreo 3 ore, greutatea mică (vreo 2.3 kilograme), hardul foarte încăpător, performanțele peste medie și componentele noi. Din păcate are și niște minusuri cum ar fi lipsa unui SO și că nu are SSD.

În rest, aș zice că e un laptop numai bun pentru jocuri și sarcini solicitante. Nu ar trebui să-i comparăm performanțele sau unghiurile de vizibilitatea cu cele ale unui desktop deoarece până la urmă e un laptop creat pentru portabilitate și pentru a ocupa cât mai puțin loc pe birou.
Pentru a vedea mai bine cu arată și ce poate vă invit să vizionați clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu