Asus X550LB-XX003D, notebook jocuri

Dacă vrei un laptop pentru jocuri care să nu depășească 3000 de lei atunci îți recomand acest Asus X550LB-XX003D. Are toate componentele necesare pentru ca tu să te poți juca orice joc, iar filmele Full HD pot fi redate și ele fără probleme. Un astfel de notebook PC e pentru cineva care e pasionat de jocuri și se uită la filme HD pe laptop. Totuși nu ar trebui să exagerați cu jocurile deoarece nu e un laptop din seria RoG.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și are o portabilitate excelentă… pe lângă faptul că are componente de ultimă generație.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații are procesor i5 4200U din a patra serie (Haswell), placă video GeForce GT 740M și 4 giga de RAM. Hardul e unul normal de 1TB și asta înseamnă că o să puteți stoca câte fișiere vreți pe el. Eu totuși mi-aș fi dorit un SSHD cu cache SSD de minim 8 giga. Placa Nvidia are tehnologia Optimus, ceea ce presupune că e activată doar în jocuri, iar în rest e activă doar cea Intel (ambele plăci pot fi văzute în Device Manager la secțiunea Display adapters).
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție aproape HD și e glare, deci e potrivit pentru acasă deoarece astfel de ecrane sunt mult mai bune (au culori mai vii) decât cele anti glare.

Lucrurile care-mi plac la acest model sunt aspectul, bateria care ține decent (dacă sunteți mulțumit cu o baterie care ține circa 3 ore), performanța (procesorul i5 are 3348 puncte la benchmark în condițiile în care e un procesor cu voltaj scăzut… deci nu trebuie comparat cu modele de pe desktop) și capabilitatea de a reda jocuri la detalii high. Minusurile ar fi lipsa sistemului de operare.

Concluzia mea despre acest PC portabil e că arată foarte bine și că nu costă deloc mult. Pe acești bani primiți cel mai bun laptop, iar utilizarea sa nu e deloc complicată… singurul lucru care trebuie făcut după ce îl cumpărați e să instalați Windows 7 pe el și driverele aferente.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X550LB-XX003D, notebook jocuri”

  1. Procesorul i5 e unul care-si face foarte bine treaba, iar placa video se vede ca e una dedicata. Am incercat niste jocuri pe el si s-au comportat fara reprosuri.

Comentariile sunt închise.