Asus X550LB-XX003D, notebook jocuri

Dacă vrei un laptop pentru jocuri care să nu depășească 3000 de lei atunci îți recomand acest Asus X550LB-XX003D. Are toate componentele necesare pentru ca tu să te poți juca orice joc, iar filmele Full HD pot fi redate și ele fără probleme. Un astfel de notebook PC e pentru cineva care e pasionat de jocuri și se uită la filme HD pe laptop. Totuși nu ar trebui să exagerați cu jocurile deoarece nu e un laptop din seria RoG.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi . Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și are o portabilitate excelentă… pe lângă faptul că are componente de ultimă generație.

Laptopul

Laptopul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații are procesor i5 4200U din a patra serie (Haswell), placă video GeForce GT 740M și 4 giga de RAM. Hardul e unul normal de 1TB și asta înseamnă că o să puteți stoca câte fișiere vreți pe el. Eu totuși mi-aș fi dorit un SSHD cu cache SSD de minim 8 giga. Placa Nvidia are tehnologia Optimus, ceea ce presupune că e activată doar în jocuri, iar în rest e activă doar cea Intel (ambele plăci pot fi văzute în Device Manager la secțiunea Display adapters).
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție aproape HD și e glare, deci e potrivit pentru acasă deoarece astfel de ecrane sunt mult mai bune (au culori mai vii) decât cele anti glare.

Lucrurile care-mi plac la acest model sunt aspectul, bateria care ține decent (dacă sunteți mulțumit cu o baterie care ține circa 3 ore), performanța (procesorul i5 are 3348 puncte la benchmark în condițiile în care e un procesor cu voltaj scăzut… deci nu trebuie comparat cu modele de pe desktop) și capabilitatea de a reda jocuri la detalii high. Minusurile ar fi lipsa sistemului de operare.

Concluzia mea despre acest PC portabil e că arată foarte bine și că nu costă deloc mult. Pe acești bani primiți cel mai bun laptop, iar utilizarea sa nu e deloc complicată… singurul lucru care trebuie făcut după ce îl cumpărați e să instalați Windows 7 pe el și driverele aferente.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă recomand clipul de alături.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Iulian

    Procesorul i5 e unul care-si face foarte bine treaba, iar placa video se vede ca e una dedicata. Am incercat niste jocuri pe el si s-au comportat fara reprosuri.

Adaugă un comentariu