Asus X550DP-XX046D, notebook cu AMD Quad Core

Asus X550DP-XX046D e un laptop cu procesor AMD și pot spune că mie îmi plac foarte mult procesoarele AMD deoarece sunt mai ieftine decât cele Intel, iar performanțele sunt similare. De exemplu procesorul A10-5750M care echipează acest laptop e unul foarte bun, oarecum echivalent i7 deoarece scoate 3374 puncte la benchmark.
Datorită procesorului cu patru nuclee putem spune că acest laptop e unul excelent pentru sarcini costisitoare, iar dacă vreți să știți cât ține bateria atunci trebuie știut că ține undeva la 3 ore deoarece e un model cu 4 celule.

Nici nu aș putea spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care se descurcă bine în jocuri deoarece are Radeon HD 8670M ca placă video.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată îți recomand să te uiți mai bine la poza de alături, iar la finalul acestui articol e un clip cu acest model.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile sunt excelente și de aceea pot recomanda acest laptop chiar și pe post de laptop de jocuri. Procesorul e un AMD A10-5750M (cu patru nuclee), iar placa video Radeon HD 8670M e una cu 2 GB memorie RAM.
Alături e un clip care demonstrează performanțele plăcii video în jocuri.

Ecranul de 15,6 cinci e unul normal, iar rezoluția e de 1366×768 pixeli. Astfel, nu prea poți să te uiți la filme Blu-ray pe ecran, dar poți conecta un ecran extern.
Pe partea de memorie trebuie menționat că are 8GB RAM, iar hardul e unul de 1TB. Din păcate nu are SSD, dar dacă dorești acest upgrade atunci nu te oprește nimeni.

Avantajele unui astfel de PC ar fi prețul mic de achiziție, performanțele ridicate, că are o portabilitate decentă și că arată bine.
Ca minusuri aș menționa că nu are SSD și că ecranul nu e unul cu o rezoluție mai mare. Evident că aceste lucruri ar fi crescut prețul laptopului cu vreo 500-700 lei, pe puțin, și atunci nu știu cât de rentabil ar fi fost pentru tine.

Per ansamblu, acest model e unul pentru cei în căutarea unui desktop replacement, iar dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci îți recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa