Asus X550DP-XX005D, laptop pe gri

Laptopul Asus X550DP-XX005D e unul destul de reușit și cred că poate fi suficient de performant pentru orice tip de utilizator. Poate că nu e cel mai bun laptop de gaming însă care capabilități de gaming. Designul e destul de reușit și e prezent la mai toate laptopurile X550, dar există și pe alte culori. Chiar dacă componentele hardware diferă, pot spune că finisajele sunt aceleași. Jos am pus atât poză cât și un clip la final din care vă puteți face o idee despre acest laptop sau unul similar.

Nu mi se pare scump, mi se pare chiar ieftin și se datorează procesorului. Pentru acesta recomand Windows 8.1, iar dacă nu vreți un laptop așa de nou, e bine să alegeți Windows 7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul AMD A8-5550M de 2.1 GHz e o alegere performantă pentru cei care vor să încerce jocuri, aplicații sau orice altceva ce să necesite mai multe resurse hardware. Pe partea de grafică are HD 8670M care e o placă video bună. Aceasta e prezentă și pe alte laptopuri noi și poate rula cam orice la detalii mici și medii.

Are dotările uzuale: ecran de 15 inci, 4GB de RAM, 500 GB spațiu de stocare și placa video integrată din procesor. Are două plăci video deoarece e vorba de un procesor APU iar plăcile video funcționează împreună cu cea dedicată  – Dual Graphics. Suportă mai multă memorie RAM deoarece are două sloturi, totuși nu e nevoie de mai mult cât timp e un laptop multimedia și nu de gaming.

Are unitate DVD, card reader, HDMI, VGA, USBuri, WiFi etc. Nu-i lipsește mai nimic și majoritatea sunt dotări standard. Ținând cont că are bluetooth, vă recomand un mouse wireless.

Plusuri: pachetul software, USBuri 3.0, HDMI, design plăcut, performanțe ridicate, securitate HDD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X550DP-XX005D e o alternativă bună la modelele cu Intel și prețul îl recomandă. Dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele unui laptop, atunci un desktop ar fi alegerea corectă. Din clipul de jos se poate observa cam cum arată un astfel de laptop și cam care sunt dotările sale principale.

Te-ar mai putea interesa