Asus X550CC-XX355D, laptop albastru

Dacă te interesează un laptop albastru atunci nu prea ai de unde să alegi, dar Asus se gândește la tine și de aceea a lansat modelul Asus X550CC-XX355D. Acesta e un aparat cu procesor i3 (unul dintre cele mai rapide procesoare de pe piață) și placă video GeForce GT din seria 700 (acest lucru va contribui la rularea jocurilor fără probleme). Dacă e să mă uit așa la caracteristicile sale atunci văd că nu are nimic în plus ori minus față de X550CC-XX353D – un model pe alb.

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O să ziceți că de ce costă atât de puțin, iar răspunsul meu ar fi deoarece nu vine cu sistem de operare. Acesta fiind și unul din neajunsurile sale.
Alături e și o poză pe care am pus-o așa încât să-ți faci o părere despre cum arată. La interior e aproape complet albastru, doar tastele fiind negre.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta de x550 e unul bun la jocuri și sarcini multimedia deoarece are ecran glare, procesor i3 model 3217U și placă video GT 720 de la Nvidia. În trecut ecranele glare nu erau prea apreciate deoarece au tendința de a reflecta lumina, dar marele avantaj al lor e că oferă niște imagini foarte colorate așa încât tu să poți vedea filme și jocuri cât mai reale.
Pentru a te convinge că jocurile vor rula destul de bine pe el am pus alături un clip cu placa GeForce GT 720M.

Dacă mă întrebi de ce să cumperi un astfel de aparat atunci eu ți-l recomand datorită faptului că e performant, că ocupă puțin loc și pentru că e ușor de utilizat. Ca minusuri aș preciza bateria care are doar 4 celule și că ecranul nu e unul cu panou IPS.

Deci, dacă vrei un calculator care să nu-ți ocupe prea mult loc în cameră și cu care să te poți uita liniștit la filme atunci acest model e o recomandare din partea mea. Alături am pus și un clip care conține un video preview la ce poate face acest model. Vă atenționez că nu vine cu Windows preinstalat, dar nu e prea greu să-l instalezi.

Lasă un comentariu