Asus X550CC-XX354D, laptop roșu cu i3

Asus X550CC-XX354D poate fi o alegere bună dacă vreți un laptop pe roșu, cu configurație multimedia și designul să fie plăcut. Dacă nu vă place pe oșu există modele apropiate ca și performanțe și care sunt pe gri, alb, negru etc. Acestea sunt cele mai uzuale culori și cred că și cele mai apreciate. Spre deosebire de majoritatea laptopurilor, acesta e unul destul de bun deoarece are un procesor Intel Core i3 iar autonomia bateriei e cea medie deoarece consumul procesorului e destul de redus. Poate că anul trecut nu ați putut găsi laptopuri cu Core i3 la un așa preț și să nu uităm și de acea placă video dedicată.

Prețul acestui laptop nu e chiar de neglijat ținând cont concurența. Nu veți găsi multe laptopuri ca și acesta și la un așa preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

E vorba de un Core i3-3217U din seria IvyBridge și nu Haswell care e a 4-a generație. Astfel placa video Intel e HD 4000 și cine ar folosi-o cât timp are și GeForce 720M? Pe partea de imagine, ecranul de 15 inci e mai mult decât acceptabil, însă e același ecran care-l observăm și la restul.

O memorie de 4GB mi se pare suficientă iar multe laptopuri suportă până la 8GB. Pe partea de stocare are un hard de 500GB care poate fi înlocuit cu unul mai mare, mai performant ori cu un SSD. Placa video 720M nu e cea mai nouă, ci 820M e ultima variantă lansată pe platformele mobile și e cam la fel de performantă. Poate că nu are dotări prea deosebite, însă cu tehnologia bluetooth puteți conecta un mouse wireless, de exemplu. Multe din dotările acestui laptop pot fi găsite și pe laptopuri simple ori de la alte branduri.

Plusuri: e ieftin, are port USB 3.0, bateria sa de 4 celule oferă o autonomie bună, ecran HD și altele.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X550CC-XX354D arată destul de bine și pe această culoare, dar pe negru și gri e cel mai des întâlnit. Bineînțeles, numele e diferit în funcție de culoare și configurație, deci nu veți găsi două laptopuri diferite cu același nume. Poate că pe roșu nu o să vă placă vouă, dar poate fi cadoul ideal care îl puteți oferii persoanei iubite.

Te-ar mai putea interesa