Asus X550CC-XX353D, laptop pe alb

Dacă te interesează un laptop white (adică pe alb) atunci Asus îți pune la dispoziție modelul Asus X550CC-XX353D. Acesta e dotat cu componente noi cum ar fi un procesor Intel Ivy Bridge cu voltaj scăzut, grafică dedicată Nvidia din seria 700 și 4GB memorie RAM. Aceste dotări, dar și faptul că ecranul e unul de tip glare (cunoscut și ca glossy) face din laptop unul foarte bun pentru sarcini multimedia.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Prețul e unul destul de mic având în vedere că vorbim despre un laptop cu procesor i3, dar nu are sistem de operare preinstalat, ci doar Free DOS – un fel de MS DOS.

Laptopul alb
Laptopul alb

Acest notebook vine dotat cu un procesor i3-3217U care are două nuclee și 4 thread-uri, iar pe partea de grafică are două plăci video (Intel HD și Nvidia GeForce GT 720M) care sunt utilizate aleator în funcție de necesități. Acest PC vine cu tehnologia Optimus de la Nvidia care înseamnă că vine cu o placă video dedicată care e activată doar atunci când e nevoie de ea, adică în jocuri.
Chiar dacă bateria e una cu 4 celule, aceasta e una care asigură o portabilitate peste medie de circa 3 ore… în funcție de ce faceți pe laptop.

Lucrurile pe care precis că o să le apreciezi sunt aspectul (e unul dintre puținele laptopuri albe pe care o să le găsești pe piață), performanța (procesorul i garantează performanțe mult superioare în comparație cu modelele care au Celeron ori Pentium; e chiar mai performant decât laptopurile cu procesoare AMD quad) și are o capacitate de stocare bună.
Nu era rău dacă venea cu unghiuri de vizibilitate mai bune deoarece în momentul de față sunt decente.

Deci, dacă ești o persoană sofisticată care vrea un laptop special (pe piață nu sunt prea multe laptopuri albe) cu performanțe peste medie atunci acest model x550xx e o recomandare din partea mea.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături un clip. Din acest preview poți vedea că arată oarecum ca un laptop Apple – alb și cu taste negre.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu