Asus X550CC-XX086D, laptop multimedia

Asus X550CC-XX086D e laptopul perfect pentru cineva în căutarea unui laptop de tip multimedia. Face parte din generația nouă de laptopuri, iar din această cauză se laudă cu un procesor i3, grafică Nvidia GT 720M și un design splendid. E laptopul pe care eu îl recomand unei persoane care nu e pasionată în mod special de jocuri, ci mai mult de filme și browsing pe calculator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate nu vine cu Windows preinstalat, dar procesul de instalare al sistemului Windows 7 SP1 pe 64 biți durează undeva la 15-20 minute maxim, iar driverele se instalează și ele destul de rapid. poate că vreți să instalați cel mai noi Windows pe laptop, Windows cum ar fi 8 ori 8.1 însă eu nu recomand acest lucru deoarece sunt niște versiuni făcute prost.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații stă foarte bine deoarece are un procesor i3 model 3217U (un model cu voltaj sczut din seria a treia), grafică duală (Intel HD + GT 720M) și memori RAM suficientă – 4GB. Hardul e unul de 500GB și singurul lucru care aș putea să-i reproșez acestuia ar fi faptul că nu e SSHD. Jocurile merg destul de bine grație plăcii GeForce, iar bateria ține undeva la 3 ore, chiar dacă acumulatorul e unul cu 4 celule.

Lucrurile bune la acest model sunt bateria care ține mult, performanțele decente în jocuri și aspectul foarte reușit. Lucruri mai puțin bune ar fi faptul că nu vine cu sistem de operare, că nu are SSD și că designul nu îl face un laptop bun pentru business. (FeeDOS însemană că vine cu un fel de MS DOS pe care nu poți decât să vezi că laptopul pornește.)

În rest, se poate vedea că e un laptop care-și merită banii. După ce ați văzut părerile pro și contra de mai sus cred că v-ați dat seama că e un laptop bun pentru acasă care să poată fi utilizat în condiții normale pentru sarcinile de zi cu zi cum ar fi vizionat filme, descărcat torrente legale și surfing pe web. Pentru a vă face o părere mai bună despre aces model vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa