Asus X550CC-XX085D, laptop ieftin cu Core i3

Laptopul Asus X550CC-XX085D e o alegere multimedia datorită plăcii video dedicate dar și procesorului. Spre deosebire de seria precedentă ori de modelele lansate anul trecut, acesta mi se pare destul de bun și are componente mai bune într-un preț mai atractiv. Designul e același indiferent că are alte componente, dar există și pe alte culori. Jos am pus o poză cu acesta dar după cum ziceam anterior, nu arată diferit de altele. Am pus și un clip la final dacă vă interesează designul și cum sunt dispuse porturile sale.

Mi se pare destul de accesibil și cam așa sunt toate laptopuri cu FreeDOS. Cu siguranță, veți alege Windows 8.1 deoarece e cel mai noi și îi va evidenția destul de bine performanțele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesoarele Core i3 sunt ceva mai bune decât cele Pentium, iar deosebirile de performanță sunt vizibile în jocuri. Placa video e cea integrată Intel HD 4000 și nu prea contează cât de nouă e deoarece nu se poate compara cu una dedicată. Ecranul de 15 inci e prezent la multe laptopuri și pot spune că e satisfăcător.

Memoria RAM e de 4GB dar poate fi extinsă la multe laptopuri, dar în cazul acestui laptop nu e nevoie deoarece nu va ajuta la multe. Pentru cei care vor un laptop de gaming, trebuie să aibă și un buget generos. Pe partea de dotări are porturi USB, HDMI, tehnologie wireless, DVD etc. Dacă s-ar renunța la unitatea DVD, ar putea face laptopurile mai ușoare dar nu cu mult. A fost înlocuită bateria laptopului cu una de 4 celule (comparativ cu generațiile precedente).

Plusuri: e ieftin, port USB 3.0, greutate redusă, autonomie bună pentru o baterie de 4 celule, configurație performantă etc.
Minusuri: are doar 2 USBuri.

Asus X550CC-XX085D e recomandarea mea pentru voi iar dacă vreți ceva mai bun pentru jocuri, optați pentru Core i5 și o placă video GT 8x0M. Bineînțeles, există configurații și mai bune dar acele sunt prezente pe serii diferite. Seria X se adresează celor care au un buget modest dar totuși mai mare decât al altor utilizatori.

Te-ar mai putea interesa