Asus X550CC-XX066D, laptop de 15 inci

Laptopul Asus X550CC-XX066D face parte dintr-o serie ceva mai veche și care eu o apreciez deoarece arată mult mai bine decât cea precedentă. Există serii ca X552 care au finisaj texturat și pare a fi mai subțire. Cu un procesor Core i5 totul pornește în condiții optime iar în cazul jocurilor poate fi de folos. Având în vedere că are o placă video dedicată cu chipset NVIDIA, puteți încerca jocuri. E un laptop care poate fi folosit pentru multe dar nu e cel mai performant model. Nu putem avea pretenții mari la un așa preț.

Mi se pare destul de ieftin comparativ cu alte branduri și nu mă refer doar la faptul că are doar Free DOS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-3337U e un model reușit deoarece consumă puțin și are o placă video HD 4000. Chiar dacă nu e un model Haswell, performanțele. Placa video integrată nu o recomand pentru jocuri 3D, de aceea are tehnologie Optimus care comută automat pe cea dedicată. E vorba de GT 720M care e un model simplu dar bun. Există și modele ca GT 740M care sunt ceva mai bune pentru cei pasionați de jocuri.

Ecranul de 15 inci e plăcut chiar și când doriți să vizionați filme deoarece imaginea e HD. Pe partea de memorie RAM are 4GB dar se poate pune și 8GB deoarece un slot e liber. Are un hard bun dar pentru cei care vor și mai mult pot opta pentru un hard mai mare, unul extern ori un serviciu online pentru stocarea fișierelor. Deci există soluții pentru unele minusuri, dar pentru că mai totul poate fi online, nu prea văd a fi un minus acest aspect.

Plusuri: placă video decentă, preț bun, greutate redusă, design plăcut, fiabilitate crescută și altele.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X550CC-XX066D poate înlocui seria precedentă fără probleme deoarece are componente mult mai bune și puteți alege și Windows 8.1 pentru acesta. Dacă nu vă puteți face o idee despre cum ar arăta în realitate, atunci vă recomand clipul de jos dar există modele și pe negru.

Te-ar mai putea interesa