Asus X550CC-XO105D, laptop multimedia

Dacă ești interesat de un notebook PC avansat atunci o variantă bună ar fi un model Asus X550CC-XO105D din seria X550. Acesta e un laptop care arată bine și nu costă deloc mult. Ca și caracteristici pot spune că vine cu procesor i7 și placă video GT 720M, adică cu două componente care sunt foarte bune pentru sarcini multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată destul de bine (dacă e să îl comparăm cu modelele x54 ori x55). Aspectul său poate fi văzut de alături, iar dacă vrei mai multe detalii vizuale atunci acestea pot fi văzute din clipul de la final.

Laptopul
Laptopul

Niște specificații care te-ar interesa la acest laptop ar fi procesorul dual core i7-3537U, cei 8 giga de RAM și hardul de 1000 de giga. Placa video e una destul de avansată deoarece vorbim despre GeForce GT 720M, iar autonomia e mare în parte mulțumită și acesteia deoarece e activată doar când e nevoie de ea. Mai exact laptopul utilizează placa Intel HD în sarcini simple, iar când e nevoie de mai multă putere trece automat pe Nvidia.

Avantaje în a achiziționa un laptop precum acesta ar fi prețul nu prea mare, că vine cu suport pentru Windows 8 (numai acest sistem de operare va funcționa pe el), că are o portabilitate bună (bateria ține vreo 4 ore) și că furnizează toată puterea de care ai nevoie în diferite sarcini.
Dezavantaje ar fi lipsa unui SSD și că nu are Windows preinstalat. Aceste neajunsuri pot fi compensate prin faptul că poți instala un SSD, iar sistemul de operare poate fi instalat rapid de pe un USB 3.0.

De final pot spune că acest notebook se adresează celora care vor un laptop pentru jocuri și filme. Însă, nu e un laptop special pentru jocuri deoarece nu vine cu un procesor care să aibă 4 nuclee, iar rezoluția nu este deloc mare. Nu ar fi stricat dacă ar fi fost 1080p ori 4K.
Alături e clipul cu acest model care vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Te-ar mai putea interesa