Asus X550CC-CJ759D, laptop multimedia

Modelul Asus X550CC-CJ759D e unul cu ecran touch și are placă video dedicată, lucru care-l face bun și la jocuri. Procesorul cu care se laudă acest laptop e un i-3337u din a treia generație, iar memoria RAM de 4GB o să vă ajute să vă executați sarcinile cât mai repede. Îl puteți utiliza pentru o mulțime de tipuri de sarcini de la jocuri până la navigat pe Internet.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Un preț care nu mi se pare deloc mare deoarece are toate ingredientele pentru a face orice pe laptop, însă nu ar trebui să exagerați cu jocurile deoarece nu e un laptop dedicat jocurilor.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici are un procesorul dual core model i5 3337U, placă video GT 720M de la Nvidia și 4 giga de RAM. Hardul e doar unul cu 5400 rotații dar tot e unul foarte bune. Bateria laptopului ține undeva până la 3 ore deoarece bateria are 4 celule. Pentru a vă bucura de experiența touch a ecranului eu vă recomandsă instalați un sistem deoeprare cum e Windows 7 sau mai nou. Cred că vă dați seama că XP nu merge pe acest laptop oricât de mult ați vrea acest lucru. Datorită componentelor rapide, teoretic se pot obține viteze de download de 200Mbps pe secundă cu acest laptop, dar numai pe LAN și cu un program de torrent.

Lucrurile care-mi plac la acest model sunt ecranul cu niște culori foarte bune, memoria suficientă (atât RAM cât și cea de stocare) și procesorul rapid. Lucruri care puteau fi mai bune sunt ecranul care putea fi Full HD și placa video care putea să aibă busul memoriei pe 128 biți.

În rest, pot spune despre acest notebook că e unul care arată foarte bine și că are niște specificații demne de invidiat, având chiar și ecran touch. Acest tip de ecran e foarte util în anumite jocuri, dar și în sarcinile de zi cu zi pentru că o să puteți folosi mai repede calculatorul prin touch decât cu mouse-ul ori tastatura.
Pentru a vedea mai bine cum arată acest laptop vă recomand clipul de alături care e un excelent preview chiar dacă e în rusă… sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa