Asus X550CC-CJ687D, laptop modern

În cazul în care te interesa un laptop X550CC de la Asus, dar nu ai cumpărat unul până acum deoarece nu avea suport touch atunci acum poți lua unul cu acest suport deoarece Asus X550CC-CJ687D e un astfel de model. Pe lângă această capabilitate mai are și procesor i3, placă video cu memorie dedicată și o autonomie mai mult decât decentă.
Astfel, acest dispozitiv e mai mult decât perfect pentru cineva interesant de un laptop bun la filme, muzică și jocuri.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un notebook foarte bun cu aspect premium și capabilități avansate.
În cazul în care sunteți interesat de cum arată atunci eu vă recomand să vă uitați mai jos la poză sau la clipul postat la final.

Laptopul
Laptopul

Ecranul e unul splendid de 15,6 inci, iar tipul e glare, adică numai bun pentru sarcini multimedia. Procesorul e un i3 din seria Ivy Bridge, dar tot e mai rapid decât unele modele Haswell deoarece e vorba despre un i3-3217U. Pe partea de memorie RAM are 4 giga, lucru care înseamnă că aplicațiile nu or să sacadeze deloc.
Iar, dacă te pasionează jocurile atunci placa video GeForce GT 720M o să te ajute în acest sens. Însă să nu te sperii că ar avea un consum prea mare de baterie deoarece are Nvidia Optimus care înseamnă că bateria o să țină mai mult decât la cele fără așa ceva mulțumită faptului că placa Intel HD e activă atunci când nu e nevoie de putere de procesare video.

Lucrurile de apreciat la acest model sunt aspectul, dotările și performanța. Nu era rău dacă ar fi venit cu SSD, acest lucru afectând în mare parte performanța deoarece un laptop cu SSD e mult mia rapid decât unul fără.

Deci, dacă vrei să utilizezi Windows 8.1 la potențial maxim atunci un laptop touch precum acesta ar fi o recomandare din partea mea. Acest nou sistem de operare are interfața metro care te va ajuta să utilizezi aplicațiile preferate mai rapid.

Te-ar mai putea interesa