Asus X550CA-XX114D, laptop office cu Celeron

Laptopul Asus X550CA-XX114D e unul de tip office deoarece are un procesor Intel Celeron, destulă memorie RAM și un hard generos. Jos am pus o poză dar și un clip cu un laptop similar, chiar dacă componentele hardware sunt diferite, aspectul exterior e același. Dacă vă place cum arată și ce oferă atunci nu vă de ce nu alegeți acest model. Bineînțeles, nu e singurul model X550, mai există altele dar și serii mai noi. Cea mai recentă serie lansată e X555 care aduce componente noi și performante. Designu le ceva mai interesant dar nu diferă cu mult de cel al seriei X550.

Alternative pot fi și de la alte branduri, dar eu îl recomand pe acesta deoarece oferă ce e mai bun pe piață la un preț convenabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Intel Celeron e unul decent deoarece e nou și are două nuclee. E vorba de Celeron 1007U de 1.5 GHz care are un consum redus de energie și performanțele sunt acceptabile. Nu cred că aveți așteptări prea mari de la acest model, deoarece se adresează celor pasionați de navigare web, aplicații, socializare etc. Pentru cei care vor să joace jocuri sau să folosească aplicații profesionale, le recomand laptopurile cu Core i3 sau AMD APU, iar plăcile video să fie mai performante.

Ecranul de 15 inci e cel clasic și care e prezent la multe alte laptopuri (adică are imagine 768p și panou clasic). Cu 4GB de RAM și 500GB nu veți mai avea nevoie de componente hardware mai bune.

Dotările sale sunt: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, slot pentru card, VGA, HDMI, USBuri, baterie de 4 celule și altele. Nu are sistem de operare preinstalat ci doar FreeDOS, care trebuie înlocui cu Windows 8.1.

Plusuri: port USB 3.0, tehnologie bluetooth, autonomie bună, destulă memorie RAM și hard de 500GB.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X550CA-XX114D e un laptop care poate înlocui chiar și un desktop deoarece are porturi și dotări similare. Spre deosebire de un PC, un laptop e compact și nu e nevoie să-l țineți conectat la priză (doar când e aproape goală acea baterie).

Te-ar mai putea interesa