Asus X54L-SX006D

Acest laptop Asus X54L-SX006D e un model de tip office la bani puțini. Face parte din categoria Office deoarece nu are o placă grafică dedicată, dar are un procesor performant din generația Sandy Bridge, 2 giga de RAM și multe porturi care pot fi utile. O alternativă la acesta e X54L-SX044D. Deci dacă aveți nevoie de un laptop la locul de muncă, acesta ar fi o alegere ideală deoarece are o carcasă solidă, e ieftin și performant. Designul său nu e unul Premium dar care e unul reușit iar tastatura e una înghesuită care e ideală pentru cei care scriu repede. Ecranul e unul Glare deci lumina nu se va reflecta din acesta și deci e ideal pentru cei care lucrează pe el în spații deschise sau foarte luminoase. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul e destul de bun dacă folosiți aplicații Office sau doriți să să uitați la filme HD deoarece e unul Dual Core. Mai precis e vorba de B940 care face parte din familia Sandy Bridge având un o frecvență de 2 GHz și un cache de 2 MB. Displayul e unul de 15 inci și are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli de una HD+. Cât despre memoria RAM pot spune că putea fi mai multă (3 giga) dar și așa ajunge pentru un Windows 7. Hardul SATA de 5400 RPM are un spațiu de stocare generos – 320 GB. Dacă considerați că e cam mic, puteți opta pentru unul extern pe USB deoarece și așa are un port USB 3.0.

Placa video Intel HD Graphics 3000 e un model integrat în procesor și face față atât jocurilor 3D mai vechi dar și filmelor la calitate 720p. La capitolele porturi, comunicații și multimedia Asus X54L-SX006D are LAN, bluetooth, WLAN, USB 3.0, USB 2.0, ieșire audio, microfon, cameră web, cititor de carduri, difuzoare integrate și tehnologie Altec Lansing. Autonomia e de circa 3-4 ore și poate să difere puțin în funcție de cum îl folosiți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: portabil, carcasă robustă, sistem de operare gratuit, procesor Sandy bridge, are USB 3.0 dar și multe alte porturi.

Minusuri: are doar un USB 2.0, dar puteți conecta un periferic cu interfață USB 2.0 la portul USB 3.0 deoarece e compatibil.

Concluzie

Acest Asus X54L-SX006D e recomandarea mea pentru cei care doresc ceva ieftin și bun pentru utilizare office zilnică atât la locul de muncă cât și acasă. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa