Asus X54HY-SX136D

Laptopul Asus X54HY-SX136D îl recomand acelor persoane care vor să se joace câte un joc la sfârşit de săptămână. E foarte performant datorită procesorului i3 Sandy Bridge, celor 4 giga de RAM şi plăcii vide dedicate. Nu este un laptop ideal pentru jocuri deoarece placa video e pe 64 biţi, dar majoritatea jocurilor de ultimă generaţie vor merge fluent pe detalii medii. Placa video AMD Radeon HD 6470M se descurcă foarte bine la redarea clipurilor HD, dar şi cu cele 1080p. Există modele mai ieftine cum ar fi X54H-SX168D, dar eu vă recomand acest model cu placă grafică dedicată cum e şi X54HY-SX030D.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». S-ar putea ca în câteva luni să fie mai ieftin, dar în opinia mea va fi vândut foarte repede şi nu o să apucaţi să vă mai luaţi unul la un preţ inferior. Deci, profitaţi cât e cald. 🙂

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Asus X54HY-SX136D are o placă video foarte bună, în opinia mea. E o actualizare a modelului 5470, iar performanţele sunt asemănătoare.

Procesorul are şi el o placă video integrată în procesor şi e un model Intel HD 3000 care e capabil de a reda filme HD fără probleme. Datorită acestei plăci video, laptopul are o autonomie deosebit de mare chiar dacă are doar 4 celule.

Designul laptopului e unul plăcut, cu bun simţ şi fără extravaganţe care să încurce. Multă lume spune despre design că e unul economic şi comercial. Eu nu tind să-i contrazic deoarece se pare că acest design a prins la public şi seria X54 e una dintre cele mai vândute serii de laptopuri.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia de peste 4 ore, prezenţa tastaturii numerice, placa video dedicată bună, hardul de peste 750 de giga, procesorul nou şi cei 4GO RAM.
Contra: are doar un slot de memorie RAM, placa video nu e pe 128 biţi. (În privinţa slotului de memorie care e doar unul, nu cred că are rost să vă faceţi probleme deoarece cel puţin 2-3 ani nu o să aveţi nevoie de mai mult de 3-4 giga de memorie.)

Concluzie

Acest model de Asus X54HY-SX136D ţi-l recomand în cazul în care ai un buget limitat şi vrei un laptop general sau bun la de toate. Te invit să urmăreşti şi clipul de alături al seriei 54 de la Asus pentru a-ţi face o opinie despre cum arată modelul de faţă.

Te-ar mai putea interesa