Asus X54HR-SX196D

Un laptop destul de bun e acest Asus X54HR-SX196D și asta deoarece are procesor i3 2350M, memorie ed 4GB și placă grafică HD 7470 de la AMD. Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și venind cu o garanție de 2 ani o să aveți parte de un laptop deosebit de fiabil cum e și X54HR-SX067D. Greutatea acestei scule e una mică și asta probabil datorită faptului că are o baterie cu 4 celule.

Poze

Arată precum restul notebook-urilor din seria x54hr sau x54 și se poate vedea că e de culoare neagră. Tastatura e una foarte comodă chiar dacă nu e una premium ca la acele laptopuri de peste 3000 lei. Ecranul e unul glare despre care pot spune că e mult mai clar decât unul anti glare chiar dacă o să-l duceți afară.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

X54HR-SX196D e un notebook care vine cu procesor Intel Core i3-2350M 2.30GHz, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7470 1GB și FreeDOS. Mie nu-mi place Free DOS-ul deoarece e un fel de MS DOS care nu poate fi utilizat la mare lucru. Venind cu USB 3 va trebui să aveți grijă să nu introduceți mausul în portul USB dacă nu a fost instalat Windows 7 cu driverele pentru USB 3.0.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe porturi; bateria ține undeva la două ore și ceva; greutatea e una mică; hardul e unul cu o capacitate mare; are HDMI în cazul în care o să doriți să conectați o cameră la el; vine cu VGA și în acest fel o sî puteți conecta calculatorul la un TV cu D-Sub pentru a vedea filmele la o calitate superioară.
Contra: nu are o tehnologie similară Nvidia Optimus.

Concluzie

E un laptop foarte bun și un preview video puteți admira alături. În rest, se poate spune că e o alternativă foarte bună la acele laptopuri cu un an garanție care au un preț de neegalat.

P.S.: La alte modele de X54H era o problemă cu faptul că CCC (panul de control al plăcii video AMD) nu pornea atunci când pornea Windows-ul și de aceea nu ținea minte setările de luminozitate, însă acest lucru poate fi rezolvat copiind un shortcut la ccc.exe în folderul de startup al Windows 7. În acest fel o să aveți setările de luminozitate/culoare aceleași de fiecare dată și nu va trebui să porniți programul manual.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X54HR-SX196D”

  1. Arata foarte bine si tastatura sa e incredibil de comoda. Nu e de tip chiclet insa se descurca la fel de bine. Nu cred ca un astfel de laptop poate fi comparat cu un Acer deoarece are 2 ani garantie, costa mai putin parca si arata mult mai bine.
    Placa video e una buna si merg chiar si jocurile aparute recent dar eu zic ca daca vrei ceva de jocuri atunc iar trebui sa te orientezi spre ceva cu vide pe 128 biti si cu ecran de 17 inci.

Comentariile sunt închise.