Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X54HR-SX052D

Acest laptop Asus X54HR-SX052D e unul din seria X54 care e una accesibilă datorită carcasei mai simple și a bateriei de 4 celule. Dacă nu sunteți mulțumiți de autonomia de 3 ore a bateriei, mai există și varianta mai nouă X55 dar care nu vine în multe configurații (momentan sunt doar office). Chiar dacă are terminație HR, designu-l e același: suprafață texturată, tastatură înghesuită și touchpadul arată la fel. Am observat la X55-uri că touch-ul are butoane integrate (ca la ultrabookuri), finisajul e puțin diferit și laptopuri vin în diverse culori. X54HR-SX052D are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se observă că are o tastatură înghesuită care vă ajută să scrieți mai repede și nu e chiar ideală pentru jocuri. Pentru jocuri recomand cea cu taste depărtate și de tip chiclet.

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

Intel Pentium B960 de 2.2 GHz e unul Dual Core și care e mult superior modelelor AMD sau Intel Celeron. Ecranul de 15.6 inci e unul glare adică lucios și care are o rezoluție HD+. E destul de bun pentru vizionarea de filme 720p iar cele 1080p pot fi încercate pe un TV conectat la HDMI-ul laptopului. Puteți stoca multe fișiere pe hardul său deoarece e unul de 500GB iar multitasking-ul oferit de memorie RAM de 4GB e decent.

Radeon HD 7470M de la AMD e una dintre cele mai cunoscute modele de pe piață și care concurează cu 610M de la NVIDIA. E un model de 1 GB cu bus pe 64 de biți, deci nu e cea mai bună. La capitolul multimedia are cameră web, difuzoare stereo, unitate DVD, LAN, WLAN, porturi USB etc. După cum precizam anterior, autonomia de 3 ore e decentă pentru o astfel de baterie dar nu e satisfăcătoare pentru toți utilizatorii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, are o placă video nouă, procesor din seria Pentium, 4 GB de memorie și hard mare.

Minusuri: baterie de 4 celule, dar la noile modele bateria a fost înlocuită cu una pe 6 celule.

Concluzie

Acest Asus X54HR-SX052D e un laptop foarte bun în special dacă vreți să jucați jocuri la detalii mici și vreți să vizionați filme 720p sau 1080p (datorită ieșirii HDMI). În această sumă de bani nu veți găsi prea multe alternative și în special că un astfel de procesor. Dacă vă interesează design-ul său, am pus o prezentare a acestei serii:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu