Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X54HR-SX021D

Acest laptop Asus X54HR-SX021D poate fi considerat ca o alternativă la modelul X54HR-SX067D care are o configurație similară. Adică are tot un Core i3, 4GB și placa video de la AMD – Radeon HD 7470. În procesorul acestui laptop are o frecvență puțin mi mare, care presupune și o putere de calcul mai mare dar pe de altă parte ar un hard cu 250GB mai mic. Dacă-l vreți pentru jocuri, vă recomand pe acesta chiar dacă nu are hard mare. Extinderea spațiului de stocare se poate face chiar și cu HDD extern și vă recomand unul de 1TB la 7200RPM cu USB 3.0 deoarece nu nici prea scump dar nici prea ieftine. X54HR-SX021D are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i3 model 2350M care are o frecvență de 2.3 GHz și vine cu cea mai nouă placa video integrată de la Intel. Din păcate ecranul e unul lucios și nu mat cum ar fi fost  ideal, dar culorile sunt mai vii ca și la alte ecrane. Mai trebuie să adaug faptul că e unul de 15.6 inci iar rezoluția sa e una HD+. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB la o frecvență de 1333 MHz, iar pentru că are doar un slot, nu o puteți mări la 8GB. După cum am zis și sus, are un HDD de 500GB care mi se pare ok chiar dacă nu e de 7200 RPM.

Mulți dintre voie veți opta pentru acesta doar pentru placa video dedicată AMD. Spun asta pentru că e cel mai bun model pe 64 de biți și are o memorie de 1 GB. Pe partea de dotările are următoarele: DVD RW (pentru citire, scriere/copiere de diskuri), difuzoare stereo Altec Lansing, card reader, LAN, WLAN, un USB 2.0, un USB 3.0, o ieșire audio, microfon, VGA și HDMI.

Autonomia oferită de bateria de 4 celule ajunge chiar și la 3 ore în mod office. Performațele plăcii video pot fi văzute mai jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cred că punctele sale forte sunt design-ul (texturat care nu lasă amprente), placa video, portul USB 3.0, procesorul și ieșirea HDMI.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Chiar dacă Asus X54HR-SX021D are doar un port USB 2.0, cel 3.0 e compatibil cu 2.0 și deci puteți conecta chiar și un mouse/imprimantă la acesta. E un laptop mai mult decât reușit deoarece nu scump și poate fi o soluție ieftină pentru cei pasionați de jocuri. O mică prezentare a unui model foarte similar poate fi văzută mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu